zeyna ile sevgili olmak

0 /
shevek
sizi koruyacak savaşçı ruhlu savaşçı fizikli savaşçı bir sevgilinizin olması, amazon ruhunu ve kanını taşıması, arada savaş çığlıkları atması ve tanrı-tanrıçaydı, kral-kraliçeydi tüm ulu-yüce-ölümsüz-büyülü sınıfını tanıması nedeniyle size iyi bir arka sağlayabilmesi bakımından önem teşkil etmektedir. ayrıca dünyayı da gezersiniz onunla, görmediğiniz-gitmediğiniz kalmaz.
shevek
rakipleriniz biraz fazla dişli oluyor, tek sorun o. ama önemsemeyin, zeyna aşkına sadıktır. sizi satmaz, hatta korur da rakiplere karşı. sizin düşmanınız oun düşmanıdır.
shevek
siz de sevgilisi olarak zeyna’ya yakışır bir halk kahramanıysanız hiçbir sorununuz olmaz, her şeyle başedebilirsiniz.
shevek
keşkelik bir durum değildir, sevgiliniz ünlüdür yalnızca. öyle. ha avantajları vardır, ama bunların kesinlikle zeyna’nın fiziğiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum.

edit: farklı bir fiziğe sahip, orası kesin:
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/blobrana/downloads/xena.jpg
passive
sadece bayanlara nasip olması muhtemel hede. zira bildiğim kadarıyla kendisi bi güzel lezbiyendir hatta gabriel’le işi pişirdikleri bile söylenir..

edit: zeyna biseksüelmiş, sorun yokmuş. dağılın!..
deepblack
zeynayla sevgili olmak gayet çok beleştir, erkek tarafı evde yan gelip yatar ve zeyna ekmeğini taştan çıkarır, müthiştir
zikkiminkoku
bir tartısma anında erkek tarafının veleyyliiiüüüüüüülleeeeeeeeyaaahhh die kafaya dönerjiletatar şeklinde birşey yemesi olasılığının büyük olduğu durumdur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol