haksız puan

mitili
sözlük bug’larından faydalanarak alınan puandır.

mesela benim "muhteşem oyu alma rehberi" başlığında yaptığım gibi. haksız puanlarla geçmişten günümüze en beğenilen 3. entry oldu 1 hafta içinde.

ne yalan söyliyeyim, ibneliğin daniskası.

independence’la da goetica’yla da konuştum ve silmeye karar verdim. ve sildim. puanında değildim olayın, kafam esti yazdım, böyle olucağını da tahmin etmemiştim ne yalan söyliyeyim. iki üç kişi tıklar, sonra biri açıklar başkası tıklamaz sanıyordum. neyse..

evet itiraz ettim silerken ama puan yüzünden değil. garibime giden ve sinirimi bozan, bu entrynin çok emek harcanarak yazılmış(!) harikulade(!) entrylerin önüne geçtiği için bazı kişileri germesi. hadi diyelim gerdi, neden gelip de bana kimse bişey söylemiyor, neden sadece "ibne, çakal" gibisinden şeyler geliyor bunu hele hiç anlamıyorum. haksız puan tamam kabul, ama bu şikayet edenler neden şu geçmişten günümüze en beğenilen entryler’in çehresini ben geldiğimden beri değiştirebilmiş değil? neden hep aynı entryleri görüyorum ben orada? haklı puan alsınlar o zaman da renk gelsin biraz sözlüğe.

isteyen götü kalkmış diyebilir, ama havada karada puanın amına koyarım bilgi sözlük’te ben. işim puanla olsaydı 9 aylık süre içinde entry sayım 8000 olmazdı. kaç kere puanım saldırılarla eksiye indi, yine yazdım yine yazdım. ya ben malım, ya da sözlükte çoğu kişinin işi sadece puanla.

ps: hadi şimdi pamuk eller berbat butonuna, gerilen bünyelerden bu entrye berbat vermeyen.......anladın.

(çok subjektif entry oldu, silinirse bu entrynin de amına koyim)


edit: #652685 bunun içinse vallahi çok kötü, tü kaka.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol