camelot

independence
bbc ile showtime’in ortak projesi olan yeni dizi. konunun bizim bildigimiz merlin isimli dizi ile alakasi yok. merlin’den daha seksi ve daha kanli canli bir dizi. ilk bolumu yayinlandi ve ilk bolume bakarak soyleyebilirim ki bir hayli tatmin edici bir dizi. bakalim devaminda ayni etkileyicilik devam edecek mi.
independence
ikinci bolumu de birinci bolumu kadar guzelmi$. merlin gibi polyanna hikayelerinden cikmi$ gibi bir arthur ya da merlin yok dizide. gercek kan var, gercek sava$ var. leziz bir dizi.
eflatun
bölüm 4

------------- dikkat spoiler -------------------

4. bölümü izlememe rağmen hala isimleri ezberleyemediğim harikulade dizidir. ne hikmetse ben bunların isimlerini ezberleyemiyorum. hele o kralın sevdiği kız. sarışın olan, hah onu bana sor bak şimdi baş harfini bile hatırlamıyorum o kadar değişik isimler konulur mu? yahu.

ama unutamadığım biri varki oda, merlin’dir. bir insan hem kel olup hem de bu kadar karizmatik olur mu? adamın bakışlarında var o karizma, yürüyüşünde asalet var. sesinde gizem var. bu diziyi sırf merlin için izliyorum yemin ederim.


şimdi sadate gelecek olursak. o büyücü cadı kız öldü ve tekrar dirildi. merlin krala kılıç yaptırdı fakat onu krala teslim edene kadar 2 kişi hayatından oldu. kılıç ustası ve kızı. merlin kılıca, kılıç ustasının kızının ismini verdi. isimleri hatırlayamadığım için spoilerim burda biter saygılar gözlerden mıncırdım.

-------------------- dikkat spoiler ------------------------
independence
aa dizi de merlin de var $imdi gotunden alev cikartir, ta$tan ta$ gibi kari cikartir heveslerine kapilmayin. dizide ki merlin ibnesi bir sebepten oturu buyu yapmaktan korkuyor. 5 bolumdur sadece bir alevi harlamasi ve kucuk bir su birikintisini dondurmasindan ba$ka olayini goremedik.
leafly
ingiliz efsanelerindendir. kral arthurun alıp kral olduktan sonra kurmayı planladığı her yönden mükemmel, hukuk ve adaletin egemen olduğu altın şehirdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol