konuşan tarti

puppeeter
genellikle garlarda,parklarda bulununan konusma vasifi eklenmis kalander yapili cihazlardir.toplum icinde ustune cikip tartilmak yürek ister bir yerde.
ama haftasonunu yalniz geciren bekarin can yoldasidir;tek arkadasidir.her türlü muhabbete gelir yeter ki ona sevkaatle yaklasabilmeli insan.

örnek diyalog:
-:ooo abi yine hayvan gibi olmussun bu ne 100 kilo amk allah belani versin!!!!
+:sorma malum yazdan ciktik abandik rakiya, mangala.ee sen neler yaptin ben yokken?
-:napiyim be abi bisim oglan kantar olmus sanayide calisio ona sevindik hanimla...bla..bla..

(bkz: hassas kantar)
catatonic
yeri geldiginde muhabbet etmek icin can atan, icindeki cevher kesfedilgi vakit duruma gore kiloyu fazla soyleme cüretkarligini gosterebilecek supersonik ultra konuskan tarti cesidi.
kurabiye
adamı elaleme rezil rüsva eden tartıdır. hemen inilir çünkü kilonuzla beraber bir ton daha şey söyler ukala ukala, yok şu kadar alın yok şu kadar verin, yok vücut yağlarınızla iyice semirmişsiniz allah belanızı versin falan.
angelus
hep aynı konu üzerine konuşan tartıdır. varsa yoksa "abi 76 kilosun, abla 65 kilosun"dur. bi günden bi güne olsun "hocam nasılsın, sağlığın sıhatin yerinde mi?" diye sormaz. ha tartı buna mecbur mudur? elbette değildir. onun görevi bellidir, onun görevi salt kilodur. zorlamanın bi alemi yoktur. fazlası zarar verir. bugün birisi size gelse "e hocam ben kaç kiloyum" diye sorsa anında "kemikli 85, kemiksiz 64 kilosun canım" diyebilecek misiniz? diyemessiniz, neden? sizin işiniz bu değil çünkü. o yüzden sap ile samanı karıştırmamak gerekir.evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol