kız arkadaşın sizi msn listesinden silmesi

nerobianco
eğer arkadaş olunduğu taktirde gerçekleştiriliyorsa üzücü bir durumdur.ama ortada bir durum yokken sadece sevgilisi msn listesini kontrol ediyor diye yapıldıysa son derece ayıptır yazıktır günahtır adam satmaktır.zira arkadaşlık güzel şeydir.
adrenokortikotropik
pek çok şekli olabilecek durumdur.
kız arkadaş diye bahsedilenin sevgili olması durumu vardır ki eğer kendi iradesi ile ilişkinin bitişi ardından silesi gelmişse, görmek görüşmek istemiyorum demişse çok normal bulunup er kişi için hahayt unutamıyor beni diye övünç kaynağı olabilir ki istenmeyen durumdur, unutamıyor beni diyen er bünye cık cık cık nidalarıyla kınanabilir..sonra bahsedilen sevgilinin kendisi görüşmek istemesine rağmen ay yeni sevgilim msnimi kontrol eder, çünkü ben otokontrolü olmayan biriyim, hani olur da gönlüm kayar diye sevgilimin götü çıkıyor, ay kıskanç sevgilim beni nasıl da seviyor, her şeyime karışıyor, yoksa ben kendine ya da bana bir güvensizlik göremiyorum ortada diye fikirler yürütüp silmesi mevzubahis olabilir ki, kendilerini allaha emanet etmek isterim..
sonra arkadaşa sadece cinsiyetinden ötürü kız arkadaş deniyorsa yani normal bir arkadaşsa ve durup dururken silmişse soru işaretleri bırakan durumdur. pms kurbanı olmadıysanız, yapmışsınızdır bir götlük, silmiştir kızcağız da sizi.
kızların yerine erkek koyup erkek arkadaş deyince de cuk oturuyor durumlar,pms hariç, kimse cinsiyet ayrımı var sanmasın.
totik
bazen sadece artık onu görmek acı verdiği için yapılır çok kınamamak gerekir. bazen ismini bile görmek iç burkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol