tatilde hasta olmak

forlindon
tatilin eziyete döndüğü bir durumdur.
tatilin en gıcık halidir.
tatilde elalem esenlikler içinde keyfine keyif katarken,sende bu durum tam tersi olarak kendini göstermiştir artık...
buna rağmen iyi vakit geçirmek adına elinden geleni yapmak zorundasın;ama nasıl olur da bir üst solunum enfeksiyonuyla başettikten sonra bununla eşgüdümlü olarak tatilin serin sularına insan kendini bırakabilir...
bloody mary
dikkat edilmediği sürece çok basit olabilecek durumdur..
deniz suyu yutmakla, kusmalara başlanılabilir mesela, ya da geceyi klimalı bir odada geçirerek üşütmek, boyun tutulmasına maruz kalmak da pekala mümkündür, dikkat etmek lazımdır vesselam, tatilde hastalık hiç çekilmez..
ha bir de kadınların belası şu regl donemi vardır ki, işte o denk gelirse allah kahretsindir, tampon filan var gerçi ama yine de sinir bozucu bir durum, hangi tarihlerde olduğu hesaplanmalı ve tatil tarihleri de ona göre ayarlanmalıdır, en temiz yolu budur..
teomanyak
aksam yemeginde $ap yedirilip
gece yatak odanıza angelina jolie’nin gelmesine benzer..
elinizden hicbisey gelmez.. an itibariyle yıkılmıssınızdır..
angelus
hastalığın tatil, bayram, karaman ın düşman işgalinden kurtuluşu gibi bir takım özel günleri kaale almadığını gösteren hadisedir.

ps: karaman izafidir, isteyen kıbrıs ın düşman işgalinden kurtuluşunu da ekleyebilir kendi iç dünyasında.
elma sekeriiii
yaz sıcagında ishal olabilmenin tarifi olan ba$lıktır.
mideniz bulanır ba$ınız agrır ve ishal olur tuvaletten çıkamazsınız. ve bu durum maksimum 2 gün sürer. dikkat, salgın var.
armour
çalışırken hasta olmaktan kat kat daha rahattır kesinlikle. öyle denk gelse ne ala. ama çalışırken öyle mi; yok hasta oldun izin alacaksın, patronun tripleriyle kafayı yiyeceksin, yok olmadı rapor getireceksin, bilmem ne bilmem ne yapacaksın.. bir sürü dert. fakat tatildeysen nasıl olacak; ister kendini gere gere yat, yuvarlan, ister sümkür, öksür, osur.. hastalığını dilediğin gibi yaşa. bir de tatile hasta olmak var ki o bambaşka bir konu, bahsetmek istemiyorum şu an.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol