gece çırılçıplak denize giren kiz

0 /
kurutulmus kelebek
doğum günü kutlamak amacıyla, vali konağı sahilinde denize giren, izmir ege üniversitesi biyoloji bölümü öğrencisi olan kızdır efendim.
kedndisi alkolun etkisiyle polislere, habercilere göz ziyafeti yaşatmıştır.
sonra gazetecileri kendisini çekiyorlar diye dava etmekle tehtid etmiştir, haklıdır orada yapılacak olan çekmek değil, tabiri caiz ise madem soyundun diye olaya girmektir.
ilgili link;
http://tinyurl.com/3y65uy

(bkz: duygu ö bilgiç olsun kampanyası)

betterthan
bayan arkadasin yaptigini ozgurluk sinirlarinda degerlendirebilirmiyiz bilmiyorum,bugun ona oldu dersek yarin izmirde dal tassak denize dalan insanlara da aha bunlarda ozgur dememiz gerekmektedir.

isin medya boyutundan bakarsak yine bir igrenclik ortada dolanmaktadir,kizin cirilciplak fotograflarini gazetelere basip bakin ya terbiyesize nasilda denize giriyor demek ozgurluk ise o bayanin yaptigi tastamam ozgurce bir haktir,

umarim bayan arkadasin ailesi kizlarinin yaptigi bir delilik olarak algilar olayi ve namus davasina donusturmez,diger taraftan yine umarimki bu arkadas biraz akillidir ve boy boy izinsiz fotograflarini yayinlayan hangi okul hangi bolumde okudugunu ifsaa eden ve gelecek 1 senesini zindan eden gazetelere ve televizyonlara saglam tazminat davalari acar koseyi doner ve rahat rahat ciplak denize girmek icin koy satin alir.
armour
giyinikken özgür olmadığını düşünen kız. dün geceden sonra kendini bir daha bu kadar fazla özgür hissedemez herhalde; özgür, sarhoş ve meşhur bir çıplak kız artık o.
teomanyak
alkollu kız modelidir.
gece denize cıplak girerek ozgurlugun sınırlarını zorlar..
ama denizde onu kotu kader beklemektedir.
atlarken nekadar ozgurse ..
denizin icindede okadar caresizdir..
nexus
jaws filminin başında da böyle denize giren bir kızımız vardı. kendisinin, "bruce"ın keskin dişleri arasında ne hale geldiği hepimizin malumlarıdır.
alchoburn
bütünüyle kızın çıplak olmasına odaklanmış şekilde soruluyor sorular. merak ettiğim, bu vatandaş görüntülenmese, polisler başına gidip durmasa kimin haberi olacaktı? veya en azından kime ne zararı dokunacaktı?

özgürlük güzeldir be abi, bırakınız yüzsünler,bırakınız çimsinler demek istiyorum buradan.
cocabora
acaba ben girseydim bu kadar sükse yaparmıydım diye düşünüyordum,böyle değil ama yurdum insanından toplu bir sopa yerken iyi bi sükse yapardım sanırım....
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol