yükselen akrep

offf be
yükselen akrep’ler genellikle ciddi gözükürken güldüklerinde yüzleri birden değişir ve ışıklanır. ilk görüşte insanı etkilerler. bildiklerinden şaşmayan, inatçı, sebatlı, istediğini eninde sonunda elde eden, kuşkucu, kıskanç ve hatta kinci olabilen kişilerdir. dostluklara önem verip, tatlı konuşmakla birlikte hiçbir zaman kendi sırlarını açıklamaz ve hatta duygularını da iyi gizlerler.

fevkalade analizci bir kafa yapıları vardır. kolaylıkla plan yapıp işlerini başarılı bir şekilde yürütebilirler. karşı gelinmesine asla dayanamazlar. sezme güçleri çok gelişmiş olduğu için bir kişiyi ya da bir olayı anında analiz ederek bir kanıya ulaşabilirler. tespitleri insanı şaşırtacak kadar doğrudur, pek çok şeyi söylemeden anlar ve yanılmazlar.

kendilerine çok güvenir, içlerinde fırtınalar kopsa bile yüzeyde sakin olmayı başarırlar. hafızaları kuvvetli olduğundan kolay kolay hiçbir şeyi unutmaz, kafalarını kullandıkları sürece her istediklerini yapabilirler. şüpheci ve eleştirici bir tavır içinde bulunmaları ilişkilerini zorlaştırır.

her burcun, negatif ve pozitif yönleri vardır. fakat söz konusu akrep olunca bu iki uç iyice aşırıya uzanır. hayatlarında griye yer yoktur. her şey ya siyahtır ya da beyaz.

sevdiklerine çok bağlı olmakla birlikte kıskançlıkları yüzünden dayanamayarak onları iğneleyebilir ve sonra da pişman olurlar. sevgiye büyük önem verirler. burç ve gezegenler ahenkliyse bir kere sever bunu ömür boyu sürdürürler. sevgileri derin olur.

genelde burcu ya da yükseleni akrep olanlar, cinsellikle fazlasıyla ilgili olmakla suçlanırlar. bu tamamen doğru değildir. akrep, istediğini almasını bilir ve alır. ama bunun abartıldığı gibi bir kişilik sorunu olduğu söylenemez. yükselen akrep burcu özellikle büyük çekicilik verir.

ayrıca:
sizin boyunuz orta veya biraz uzun olabilir kalınca ve kemiklidir. güçlü biçimli bir havası olur. tatlı ve etkili gözleriniz vardır.kaşlarınız ve gözleriniz dikkat çeker.özellikle bakışlarınız derin ve etkileyicidir. yüzünüz gelleikle uzun ve büyükçe olur. kollar ve bacaklar kaslı ve çok güçlüdür. çeneniz belirgin kemiklidir ve ucu küt kesilmiştir. en tipik özelliyiniz kulaklarınızın uzunca ve başa yapışık olmasıdır. göğüs ve kalcalar belirgindir. çoğunlukla hafifi eğri bacaklarınız vardır.
son derece seksii erotik ve çekici olabilirsiniz.
yükselen akrep belki güzellik vermez ama seksi bir çekicik verdiyi kesindir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol