cubbeli hoca dan islami seksin kuralları

goetica
milliyet haber’e göre:

bir süre önce ’jet ski’li fotoğrafları ile gündeme gelen cübbeli ahmet hoca bu kez ’islami seks’in kurallarını açıklıyor!
cübbeli ahmet hoca’nın "cübbeli’den islami usüllere göre seks" görüntüleri rekora koşuyor.
jet skili fotoğrafları ile bir süre önce gündeme gelen cübbeli ahmet hoca bu kez de internet ortamında yaptığı seks konuşmaları ile gündeme geldi. cübbeli ahmet hoca 4 dakika 20 saniye süren konuşmada islami usüllere göre seksin nasıl yapıldığını ayrıntıları ile anlatıyor.


hemen linkini de verelim:

http://tinyurl.com/ytnyox

ayrıca cemaat’in hanımlarından $ikayet geliyor imi$ "kocalarımız filmde seyretmi$ bi yerde seyretmi$ allah muhafaza bu $ekilde (hak yolu varken bok yolunu seçmek) istiyor bo$arım diye tehdit ediyor."

"e$leriniz sizin ekin tarlalarınızdır, ne ekiyorsunuz onlara?çocuk ekiyorsunuz!"

(bkz: peki)
independence
kendisinden en kisa surede taocu seks konusuna da el atmasini rica ediyorum.bu seks turunde de cok ayip ve muhtemelen allah’in lanetine muktedir icraatlar meydana gelmekte.

bir de vivid productions ile ortak bir cali$ma bekliyorum kendisinden.sahneler cekilirken briana banks’in ba$inda durup "kizim evladim sen aha bu adamin ekin tarlasisin.her tarafindan bir $eyler sokulmasina izin verme, allah muhafaza allah’in laneti her ikinizin de uzerine olur." diye telkinler versin, onlari da cehennem ate$lerinden kurtarsin.i$i bitince miami beach’de jet ski ile sorf yapar yorgunluk atar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol