ahmet necdet sezer in fanilali görüntülenmesi

betterthan
show tv nin haber diye yaptigi rezillik, ahmet necdet sezer in ikametgahinin karsisina kameramanini yerlestirip sonrada iste yakaladik oda bizden biri diye haber yapmislardir,cok merak etmekteyim ahmet necdet sezer’in evin icindede takim elbiseylemi dolasmasini bekliyolardi.

nasil bir habercilik anlayisidir,nasil bir takintidir,yuceltmemidir rezil etmemidir,hepsi goreceli olabilir ancak su bir gercektir,ahmet necdet sezer turkiye’nin onuncu cumhurbaskanidir,bir manken gibi bir pop yildizi gibi magazinel olacak bir insan degildir.bu ayip show tv nindir,baskasindan da beklenemezdi oda ayridir tabi.
greyfurt
degerli ve gundem belirleyici showtv haber departmaninin, zürafa bungo’nun erken doğumundan sonra yaptigi en büyük habercilik faaliyetidir. eski cumhurbaşkanımızın özeline burnunu sokmaya çalışan basın mensuplarinin, annelerinin kiclarini porno sitelerde upskirt kategorisinde gormesini temenni ederim.
angelus
türk medyasının genel olarak ne kadar iğrenç bir ahlaka sahip olduğunun nadide bir örneğidir. dikkat ederseniz "türk medyası" diyorum, herhangi bir ayrım yapmıyorum.
independence
sibel can’in tangali fotograflarini 19 ay ilk gundem maddesi haline getiren turkiyemin bu fotograflari da en az 15 ila 20 ay arasi gundemde tutmasini bekliyorum.aksi takdirde yurdum insaninin medaya ile alakali kalite anlayi$ini ve neye prim verip neye vermeyecegini ciddi ciddi sorgulayama ba$layacagim.

kismetse sayin ahmet necdet sezer’i 2008 in en seksi erkegi secme yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.

bir son dakika haberiniz sizlerle payla$mak istiyorum bu arada.

fla$ fla$ fla$!!

suleyman demirel’in boxerli goruntuleri cok yakinda hurriyet gazetesinde!

bizden ayrilmayin.
blinn
seviyesiz olarak nitelendirdigim show tv’nin "oha" dedirten boyle bir haberi yayinlamasi hatta boyle bir haber yapmaya curet etmesi hic bir bilincli turkiye vatandasinin aklinin ucundan bile gecmezdi herhalde. ayip falan demek cok yumusak kacar, kufur etmek de bize yakismaz. izlemeyin bu kanalari kardesim, pirim vermeyin bu sahsiyetsizlere.
hergele
bu haberi yapanların yaptığı haber değil söz ve görüntü yoluyla sıçmaktır.kısacası türk basını ishal olsmuş çatır çatır devam eder böyle.
duncan mac leod
(bkz: eşeğin amına su kaçırmak)

pencereye sik taşak kurulanmak için havluyla çıkan akp li milletvekillerinden daha normal bir şeydir.nedense hep meyve veren ağacı taşlarlar ülkede.

bilmemhangi cüppeli hocanın jet-ski üstündeki fotolarıına, mahrem erkekte göbekle diz üstü arasıdır diyen bir medya, nedense ahmet necdet sezer in atletle görüntülenmesine çoooook içerlemiş.olmaz, hepimiz atlet don kalacağız, hepimiz ahmet necdet sezer olacağız.

(bkz: aldın mı mesajı yeğen)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol