tehlikenin farkında olanlar

id est
çok zekidirler. diğer insanlardan daha özel yaratılmı$lardır. aslında bu insanların dışındaki yaratıklar toptan itlaf edilmelidir. ne gerek var canım. tehlikenin farkında değilsen ne sikime yaşıyorsun.
whisper
türkiye’nin su anki durumunda tedirgin ve telaşlı olanlardır. belki ruh hallerinde güvercin tedirginliği vardır kim bilir.birileri gelir, birileri gider ama yaşayan yaşamaya çalışan halk kalır. sabittir onlar, kemer sıkarlar, vergi verirler, ezilirler, sağcısı, solcusu, kapalısı, açığı, hepsi hissederler ama hayat öyledir ki sadece çok büyük telaşları olmayanlar görebilir tehlikeyi çünkü bu halk denilen kalabalığın sorumlulukları vardır, aileleri, hayatları, evet doğurmaları gereken bebekleri kurmaları gereken gelecekleri vardır. bu nedenle hissedilen tehlike ertelenir durur sürekli, korumak gereken hayat, sorumluluklar varsa en fazla burada entry girilebilir, ötesinde sadece hayat gaiesi devam eder durur.

ama malum tehlike geldi kapıda adl ermeni soykırımını onaylıyor, abdullah gül çankayada, anayasa değişecek, sadece farkında olanlar mı kurtulacak ya da kurban gidecek. elbette hayır ya hepimiz aynı gemide batacağız ya hepimiz hep beraber kurtulacağız..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol