tocev

mitili
tuvana okuma istekli çocuk eğitim vakfı.

birlik sk. akyıldız sitesi d blok d:9 1.levent - istanbul

t: [212] 282 89 16 - 17

http://www.tocev.org.tr/
igor
toçev, okumak isteyen ve ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ve çalışmak zorunda kalan çocukları tüm tahsil hayatları boyunca okuyabilmelerini sağlamak ve onlara maddi-manevi destek olmak amacıyla 1994 yılında kuruldu.toçev çalışmaları 3 ayrı grup tarafından idare edilmektedir;

1.yönetim kurulu; vakfın tüm çalışmalarını koordine eder ve raporları inceler. toçev’e başvuran aileler kurul tarafından incelenir ve diğer komitelerin araştırması için yönlendirir.

2.hanimlar komitesi; 10 kişilik kadrodan oluşan komite çocukların seçiminde, çocuklara kıyafet ve gıda bağışı toplamada, vakfa gelir sağlamak amacıyla düzenlediği faaliyetler de katkıda bulunur.

3.gençlik komitesi; yaşları 18-35 arasında değişen çoğunluğu üniversite gençliğinden oluşan 25 kişilik komite çocukların doktor(kan,idrar,akciğer röntgeni) ve diş kontrolleri, kültürel faaliyetleri (sinema,tiyatro,spor,kültürel geziler) okul ve aile sorunları ile ilgilenir ayrıca vakfa gelir sağlamak amacıyla çeşitli faaliyetler düzenler.

kaynak:http://www.tocev.org.tr/hakkimizda.htm

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol