29 ağustos 2007 rsc anderlecht fenerbahçe maçı

teski
gecen hafta anderlecht kalecisinin kezmandan korkmuyorum diyerek dalga gecmesinden sonra kezman nın buna golle yanıt vermesi cukk diye oturttugunun yanıtıdır. kendisini tebrik ederim
hergele
golde atsa ağzıyla kuş tutsada kezman ın ikinci sınıf bir forvetten başka birşey olmayacağını anladığım karşılaşma.
kekec
kezman golu attı ama kim olsa o karanbolde atardı.
kezman biraz daha takımda ömrünü uzattı ama yalandan kezman çoktan ölmüş.
abraxas
oyle bi izlenim uyandirmis ki fenerbahce bunyede gectigimize sevindigim bes dakika sonunda has.. ya yine 0 cekersek dedim..ki bu futbolla zor degil..

fenerbahce nin acilen kondisyon sorununa care bulmasi lazim..bu fizikle bu is yurumez,yarin ottururler adami sampiyonlar liginde.anderlecht in hucum yonunun cok zayif olmasi bizim defansimizi gormemize de engel oldu yarin yirtik dondan cikan bisiy gibi goller yiyebiliriz,sasmamak lazim..bi de bu colin kazim ne sirin cocuktur lan ole,adam top suruyo ben guluyorum. volkan harika poz veriyo,plonjon olayini ogrendim demek icin iki adim otedeki topa ucuyu kus gibi yarin bi gun o da rezil olur..

igrenen bunyeden zorunlu cikan not1: olm deivid su balgam sorununa bi cozum bul,cok pis tukuruyosun.
igrenen bunyeden zorunlu cikan not2: we"ll rock you yu fuck you olarak soleyen sarili cocuk biliyorum okucaksin bu satirlari sozum sana;"topsun olm top"
floydiandm
fenerbahçe’nin, oyunun kontrolünü elinde tutarak, iyi oynayarak, farkı kaçırarak kazandığı ve şampiyonlar ligi’ne kaldığı bir maç olmuştur. bütün takım görevini en iyi şekilde yapmıştır. deniz barış eksiksiz oyunuyla, mateja kezman attığı gol ve yaptığı inanılmaz mücadeleyle, volkan demirel özgüvenli duruşuyla kendilerini çok ağır ve acımasızca eleştirenlere sahada en güzel yanıtı vermişlerdir.
made in heaven
şampiyonlar ligi grup mücadelelerinde yakın geçmişte sıfır çekmiş iki takımın mücadelesi oldu,kötünün iyisi kazandı.fenerbahçe kesinlikle bu galibiyeti önemsememeli çünkü kendisinden çok çok güçsüz bir rakip vardı karşısında.bu iki maçtan gerekli dersleri almasını umut ettiğim fenerbahçe’nin,beşiktaş ile birlikte ülkemizi şampiyonlar liginde en iyi şekilde temsil etmesine vesile olur umarım bu karşılaşma.
rdm
fenerbahçe nin dünkü oyununu izledikten sonra ke$ke elenseydi dediğim maç. zira bu oyunla guruplarda çok madara olacaklar gibi. umarım yanılırım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol