space cake

deltanous
anlatayım;
amsterdam, smokey coffee shop’da yediğim kahverenkli güzel tatlı kek. kendisi gayet lezzetli bir muffindir. 40 ila 60 dk’da etkisini gösterir.
tecrübem : keki afiyetle yedim yanında ne içeceğim sorulduğunda her türk gibi bira istedim. 1 saat kadar bekledim bu sırada başka bira da istedim lakin tecrübeli garson arkadaş vermedi ve sakın benim verdiğim içkiden başka bir şey içme dedi. dedim bişey olmadı ki bana... dükkandan çıkıp hostele doğru giderken dengesiz hareketlerim baş gösterdi, sonra hostele vardığımızda bir anda kendimi nuhun gemisinde olduğuna inandırdım her yer kayıyordu gözlerim bir türlü odaklanamıyor zoom in zoom out şeklinde etrafı görüyordum, daha sonra konusmada zorlanmaya yürümede zorlanmaya basladım. bunları müteakip bi güzel kusup yatakta 1 saat kadar uyuyakaldım. ertesinde de paranoyaklık baş gösterdi.. alıcısına keyifler.
herkonudafikrimvar
amsterdam'da afiyetle yediğim çikolatalı kek. 30 dk sonra peltek peltek konuşmaya başlıyorsun. 2-3 taneden fazla yersen salyana hakim olamama ihtimalin var. yine de çok tatlı bir kafa yapıyor. vücudu yormuyor

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol