karakaplidefter com

goetica
hatun ki$ilerin eski sevgilileri vs. hakkında $öyle sevi$ir, $öyle adidir, böyle erken bo$alır (cidden.) türü yorumlar yaptığı abidik gubidik salak saçma site.

misal;

-

ata ö.
bölüm: defolu, hepsi — yazar @ 12:05 am

kızlar,
cok tehlikeli.adı ata.gsü’de ekonomi dersi vericek bu dönem.su sıralar burgazada’da kalıyor.beni sarhoş edip yataga attı!performansını degerlendirmek gerekirse: 8cm 2 dk. hiç zaman kaybetmeye değmez diyim siz anlarsınız!


alper b.
bölüm: defolu, hepsi — yazar @ 8:38 am
pendik’te oturuyor. çok yakışıklı (öyle böyle değil) bir deniz üsteğmen.

ha allame-i cihan olsa, 3 saniye gerçeğini değiştirmiyor bu.
süper önsevişir, harika oral yapar ama seks beklemeyin. 3 saniye,4 değil.


tarık h
bölüm: defolu, hepsi — yazar @ 1:06 am
beyoğlu’nda meşhur kitapçılardan birinde çalışan ve kızlarla daha bir yakından ilgilenen tarık için denebilecek tek şey, miniminicik, miniminicik, mini mini mini mini, miniminicik..


-


http://www.karakaplidefter.com

akıl fikir diliyorum bu güzel karde$lerimize, maskara etmeye çalı$ırken hangi taraf maskara olmu$ derin derin de dü$ündüm.
goetica
kendi anlatımlarına göre;


kkd nedir:

kara kaplı defter (kkd), geçmiş ilişki tecrübelerini paylaşma ortamıdır. ancak kara kaplı defter’in bu tecrübeleri gelecek nesillere ders olsun diye yayınlamak gibi bir amacı yoktur. hedef gayet kişiseldir. ilginç tecrübelerinizi yaşadığınız adamın tam adını vermeden, tüm kimliğini ortaya sermek serbesttir. böylece ilk defa yemeğe çıkacağınız bir adamı, kara kaplı defter’de arayıp, diğerlerinin yazdığı ona ait deneyimleri okuyabilirsiniz.

örneğin, hakkında yazı göndermek istediğiniz adamın adı “isim soyisim” olsun. konu başlığınız, “isim s.” veya “i. soyisim” olabilir. mühim olan tam adını yazmamaya dikkat etmelisiniz.

konu içeriğinde, adamın okuduğu okul, oturduğu semt, çalıştığı işyeri vb tanımlayıcı bilgiler yazılabilir.

her adam için açılan konuya yorumlar yapılabilir.

aynı adam için, farklı deneyimler için farklı yazılar gönderilebilir veya varolan yazının altına yorum yapılabilir, bu size kalmış.

şimdi, ya elinizi taşın altına koyup başlayın diğerlerini uyarmaya, veya çıkmayı düşündüğünüz adam hakkında yazanlar var mı ona bakın.

çıkmadan öğrenin.

-


çok özür dileyerek ne yazık ki $öyle bir yorum yapmak istiyorum bu konu hakkında ;

(bkz: zannimca tek eksiginiz yarrakti)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol