arayıp sormayan ama her kandil mesaj atan tipler

0 /
halukarnas
yıl içerisinde bir gün bile abi naaptın ya? nasılsın? bile demeyip her bayram, kandil, yılbaşında kurulmuş saat gibi mesaj atan tiplerdir.hiç bir samimiligi,içtenliği ve değeri yoktur.ha hiç olmasa hatırlıyor diye düşünülebilir ama asılolay varlığını hatırlatmaktır .bencilce bir yaklaşım olarak adlediyorum.
teski
aslında msj atan kişininde hatırlamadığı, gelen kişi içinde aa beni hatırladı vay be diye boşa sevinen fakat çoklu sms gönderipte giren kontürleri bile anımsamayan kişi,olay,olaylar...
artemisia
bunların bir de sadece doğum gününüzde ya da yılbaşında mesaj atan ya da arayan versiyonu vardır ki, söz konusu başlıktaki tipler öpülüp başa konmalıdır zira kandilde mesaj atanlar yılda 4 kere hatırlarken diğerleri senede bir gün iletişirler.
stern
önemsiz kişilerdir.şahsen cevap yazmamaya özen gösteririm.arıyacaksa herzaman arasın yaşıyorum demek için değil.
pinhan
arayip sormayan bir sahis olmasi biraz da bundan yakinan insana da baglidir diye dusundugum, madem kandilde mesaj gondermis bize de cevaplamak duser seklinde davranabilecegim insan modeli.
superoksit
kendileri de yapmak istemez belki ama adettendir işte. yapmasalar yanlış anlaşılır. hadi hiç hatırlamıyoruz bu gün hatırlayalım- daha doğrusu hatırlamak zorundayız- şeklinde düşünürler. aslında kendileri de bu mesajları eğer çoklu değil tek tek listeye bakarak yolluyorlarsa o zaman unuttuklarını hatırlarlar. hatta bu kimdi denilenler bile olur... işin komik tarafı önce kendilerine bir mesaj gelmektedir şu süslü olan cinslerinden.. sonra efendim bu mesaj alınır kendi listelerindekilere yollanır. ha eğer yollayanın adını silmeyi unutursanız o zaman çok komik bir hal alır. sizin yolladığınız mesajın altında başka birinin ismi bulunmaktadır. e artık çok geç rezil oldunuz demektir...neyse sağlık olsun yeter ki kandil mübarek olsun
nickimyock
bazi insanlar vardir,telefonla konu$mayi sevmezler,hatta oyle bir halleri vardir ki telefondan nefret eder hale gelmi$lerdir.ancak bayramda,dogum gunlerinde veya oyle ozel gunlerde,sirf ayip olmasin diye hazir mesajlardan,telefonlarindaki isim sirasina gore gonderirler.bu,onlarin,diger zamanlarda aramadiklari insanlari unuttuklari,sevmedikleri anlamina gelmez.ama tabi aranilmayan tarafin bunlarin bilmesi gerekir,orasi ayri konu.

(bkz: gunah cikaran bilgic).
enharista
subjektif ahlak kurallarının kişinin ruhunda açtığı...
yok böyle olmadı, bu insanların ne için mesaj attığı bellidir belki iyi niyetle yapanları da vardır ama yine de kötüleyemeyeceğim iyi insandırlar.
fasa fiso
bir de su turleri oluyor.liseden arkadasiniz universitede burnunuzun dibindeki fakulteye geliyor arayip sormuyor, gunun birinde mesaj atiyor.bilmem ne lisesi bilmem ne sinifi olarak facebookta su grupta toplandik sen de katil.afedersin ama bsg.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol