canan tan

candy child
anlatım tarzı, romanlarının konusu o kadar harikadır ki insan şaşar kalır. hatta bir kere okuduğun kitabı alır bir kere daha okursun. en güzel romanlarından bir tanesi piraye dir. insanı kendinden alıp götüren bir romandır. daha sonra anne ve babalar için yazdığı eroinle dans kitabı büyük ilgi gördü. bu kitapta eroin bağımlıların anıları anlatılmaktadır. en son olarak yüreğim sen çok sevdi.aslı ile murat ın istanbul-bursa-amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü anlatılmaktadır. ayrıca bu yazar yaşı ilerlemiş olmasına rağmen güzelliğiylede bilinir.
cevizlisucuk
her kitabı ayrı ayrı harika olan, mutlaka okunması gereken bir yazar.özellikle ’eroinle dans’adlı kitabı şiddetle tavsiye ederim.
deniztema
çok basit bir dili olan,herhangi bir kitabını bir kaç günde bitirebileceğiniz, edebi olmasada kafa yormadan zihin boşaltmak isteyenler için birebir edebiyat olduğuna inandığım yazar.eroinle dans kendisinin eserlerini okumaya başlamak için uygundur.
elma sekeriiii
duygusal tanımlamaları o kadar zengin ki, insan onun yazdıgı bir kitabı okurken; bir karakterin dü$ünsel ve duygusal dünyasını tam olarak algılayıp; benimseyerek karakterin ta kendisi oluyor.

oldukça ba$arılı. piyasaya yeni kitapları çıkmı$tır, gidip almak lazımdır...
poe
son dönemin en çok kazanan yazarlarından biriymiş. itiraf ediyorum ki hiçbir kitabını okumadım.
oksit
pek karamsardır kendisi.kitabımızın kahramı tam aşkı bulur herşey yolundadır sonra hayatı cehennem azabına dönüşür.hem karamsardır hem de gerçekçidir.türk ilmi tadinda kitabı da vardır ve kesinlikle okunmalıdır.

(bkz: yüreğim seni çok sevdi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol