bakkal müziği

futurelover
bakkal müziği adından da anlaşılabileceği gibi bakkallarda bile bulunabilecek,herkese hitap eden değil,hemen herkesçe yapılabilecek,basit alt yapı ve sözlere sahip ,ticari kaygılar güdülüp yapılan,kısa ömürlü şarkıları kapsayan müzik türüdür.
bir de kasap müziği vardır ama konuyla pek ilgisi yoktur.







edit:hande yener ’’bakkal tarzı müzik yapanlarla karşılaştırılmak istemiyorum’’ deme safhasına gelene kadar kendi yaptığı işin sürekli karşılaştırıldığı isimlerin yaptığı müzikten daha başka bir yerde olduğunu belirtmiştir ancak inatla anlamayan medyanın kendisine yönelttiği demet hanım rakibim yok dedi ne diyorsunuz abukluğunda sorulara kafası atınca verdiği ve herkesin anlayabileceği açıklıkta olan demeci olay haline gelmiş ve magazincilere bir polemik kapısı olmuştur.hande yener’i yanlış anlamak isteyen herkes ona saldırmış ve hatta bakkallar kendisine dava açmıştır komiktir tabi.beğenmediği bakkal müziğinin az mı ekmeğini yedi diyenlere inat sahneye çıkıp eski şarkılarını da yeni elektronik forma sokmuş,selamını çakmış,yoluna sağlam adımlarla devam etmiştir.hala bir klibin sahilde bikiniyle poz vermekten ibaret olduğunu sanan zihniyet uğraşadursun hande avrupa için hazırlıklara başlamıştır efendim.
candy child
hande yener in kendini iyice dünya starı zannetmesiyle başlayan polemiktir. imaj değiştirip, bir sevgili bulup, şarkı tarzını değiştirip daha kötü bir şekle girince kendini bişey zannedip iyice havalara girmiştir. müziğini severek yapan demek akalın ın serdar ortaç ın sarkılarına laf söyleyeceğine romeo demeyi öğrensin her defasında romiyo romiyo diye kandırmaktan sıkılmış olmalı.
original sin
hande yenerin daha dün tezgahtarlıktan kurtulmasını sağlayan ve ona ilk parayı kazandıran müzik türü ne zaman bu kadar yükseldi bilinmez kendi şarkısı gibi kendine dew aynasında değil boy aynasında bi bak ayni zamanda yeni ismiyle çakma maddonna diyenlerde oluyor:)bu kadar büyük konuşmasa aslinda ççoook güzel müzik yapiyo beee sadece müzik yap bee hande

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol