hostel part ii

angelus
lauren german, bijou phillips, roger bart, richard burgi nin oynadığı, eli roth un yönettiği bir devam filmi.




roma’da seyahat eden üç genç amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ’spa’ya davet edilir. kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder.

genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı?


zekirbelli
tarantino’nun bitmek bilmez işkence fantazi sekanslarının part ıı de de bolca harmanlanması sonucu tiyir tiyir gerilerek sabahı zor ettiğim yapım.
sunger bekir kare sort
bugün izlediğim ve kendime iyi ki sinema da gitmedim dediğim filmdir.vcd sini alıp evde izlenebilecek bir filmden öte bişeyi yoktur.en sonundaki "av artık avcı oldu" muhabbetine girmeyi bile istemiyorum amma ve lakin beğendiğim sahnelerde vardı.hatta yazayım:
-----------------------------spoiler----------------------------:
elizabeth bathory yi çağrıştıran kan banyolu sahne gerçekten kan donduran cinstendi,yine kopan kafayla veletlerin top oynadığı sahne cidden oha dedirtti.

-----------------------------spoiler----------------------------
van ness
ilkindeki gibi vahşetten zerre eser yok 3-5 sahne dışında. eh yani idare eder tarzda olmuş. pek sinemaya gidip izlemelik değil dvd sini kiralamak mantıklı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol