bilgisayarın çokmesi

independence
insani hic hazetmedigi lap top’a mecbur kilar ve senelerdir surdurdugu "lap top delikanliyi bozar" anlayi$ini gotunde patlatir.hele bir de yedekler yoksa elde ki$i tam siciverir ayakustu.
forlindon
günlerinizi,aylarınızı ve yıllarınızı paylaştığınız,tek dostunuz olan bilgisayarınızın aniden sizi terkedip gitmesi durumu.
çok fazla üzüntüye mahal vermeden ya ’’zararın neresinden dönersek kardır’’ anlayışıyla geri döndürebilme yolları aranır ya da yeni bir dost edinmek için teknolojik ürünler satan dükkanlara uğramak zorunda kalınır.
hergele
çok duygusal anlar yaşanmasına sebebiyet veren hadise.monitör karanlıklar içinde,klavye bir parmak darbesine hasret-mouse ellerin sıcaklığını özlemiş gibi.işte böyle bir şey.
bloody mary
gerçekten epey üzücü durumdur, televizyon izlemek, kitap okumak kesmez olur, illa bilgisayar da bilgisayar diye çıldırır insan..en kötüsü de eksikliğini bu kadar hissedecek derecede ona bağlanmış olmamızdır herhalde..
isimsizkahraman
en büyük korku.yaklaşık 987 müzik barındıran windows 98 için kaçınılmaz son.genelde gözlerin çakmak çakmak olması,dizlerin boşalması,umutsuzluğa giden yola ilk adım gibi tepkilerle sonuçlanır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol