ayının linç edilmesi

duncan mac leod
bölge insanının henüz evrim sürecini tamamlayamamış olması göz önüne alınmış...

homo erectus menşeili canlıların zavallı ayıya neler yaptığı göz önünde bulundurulması hafifletici sebep olabilir mahkemede...

hayvan hakları bu ülkede gelişmeli...

hatta bazı kitlelerin hakları alınıp hayvanlara verilsin...
angelus
artık nedense şaşırmadığımız haberlerden sadece bir tanesidir! yaşadığımız çoğrafyada öyle enteresanlıklar oluyor ki ağız tadı ile "vay a.k." tepkisini bile veremez olduk. hayır yarın bir gün "angelus bak evinin çatısına göktaşı düşüyor, kaç kurtar götünü" deseler "sanane lan ibiş" diyeceğiz, o derece.
independence
tek sucu serinlemek icin dereye giren zavalli ayiyi katledenlerin buyuk zaferi.dillere destan bir linc olmu$ tebrik ederim.cocuklarini canli canli kuma gomen, zina yaptigi iddiasi ile kadinlari recm eden zihniyetle, serinlemek adina dereye giren bir hayvani toplanarak ta$larla sopalarla olduren zihniyet arasinda milimetrik bir fark goremedim ben ne kadar du$unduysem de.

i$in bugun haberlere yansiyan ilginc ir de ironisi var.

rtuk, kanal d’ye ceza vermeyi kararla$tirmi$.

nicin?

cunku kanal d’de yayinlanan bir dizide bir kopege huseyin ismi takilmi$ ve alevi kokenli insanlarimiz bu durumdan son derece rahatsiz olmu$lar.

ulkenin batisinda bir kopege huseyin ismi takildi diye bir kurulu$a ceza veriliyor.ulkenin dogusunda dereye giren bir ayi linc edilerek olduruluyor.

durumu capraz olarak ele alsak.

herhangi bir huseyin isimli vatanda$a ayi desek de dereye girip serinlemeye cali$an ayiyi oldurenlere kopek muamelesi yapsak, sonra da huseyin isimli vatanda$tan ozur dileyip durumu izah etsek, kopek muamelesi yaptigimiz canilerin de tasmalarindan tutup nehre soksak ve "aha $imdi siki tuttunuz" diyebilsek.

o siki tutmasa bu siki tutmasa yarinlar nasil cikar aydinl..

ulan?

neyse.bitti bu kadardi evet.
sacragorath
akşam akşam beynimi gözlerimi dağlayan haber. iki ayağı üzerinde dikilen yaratik bir diğer iki ayağı üzerinde dikelen ama tevazusundan dolayı 4 ayak yurumeyi tercih eden hayvanı taşlıyor sopalarla öldürüyor. iyi ki balını yedi. sen onu yaşadığı yerinden ettin. yazık yazık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol