ilişkide heyecan bittigi için sevgiliden ayrılmak

hergele
yeni heyecanlar aramak için yapılandır.sevginin ömrü ağızdan çıkacak bir söz kadar kısa zamanla oda biter ayrılmak bazen çözüm bazende pişmanlıktır.gercekten seviyorsanız o heyecan bitmez bitemez ama sevgi yoksa ayrılık kaçınılmazdır.
milkshake
bazen sevgi bitmese de heycan bitebilir. seviyorsundur ama bu sana yetiyordur ilişkiyi alevlendirme ihtiyacı duymuyorsundur. 40 yıllık evli moduna girersin. sevgi ve huzur yeter dersin. ama sadece sana yeter. karşı taraf bir gün dayanamayabilir ve sonunda ayrılık gelir. insan severek de ayrılabilir
niphredil
eğer karşınızdakini sevmiyorsanız zaman ilerledikçe kaçınılması güç olmayan bir şeydir.her şeyin ilkini yaşadıktan bir süre sonra sıkılmaya başlanır.saçma sapan nedenlerden tartışmalar çıkar.eee sonunda hazin ayrılık...
ilseyim
heyecanı yaratması gerekenin biraz da kendisi olduğunu unutan bir insanın ayrılma sebebi. bilmez ki kiminle beraber olursa olsun bir zaman sonra heyecan kalmayacaktır. diyorsa ki daha gencim, gönlümü eğlendirmek, farklı farklı insanlarla beraber olmak istiyorum, anlarım ama bu bahanenin arkasına sığınılmamalı çünkü terk edilen kişinin kendine güvenini çok tahrip edecek bir sebeptir.
kurabiye
bu sadece bir sebep yaratmaktır. heyecan değil aşk bitmiştir ilişkide ya da hiç olmamıştır var sanılmıştır. e bitirilecektir tabii ilişki. çünkü eğer devam ederse bir sorun var demektir. aradaki bağ sadece alışkanlıktan ibaretse neye yarar ki zaten? ya da karşı taraf sırf size acıdığı için mi devam etsin yani? tek taraflı da yürümez. illa ki bitecek, yapacak bir şey yok. kasmanın alemi de yok.
blinn
heyecan üzerine kurulu bir ilişkiyse zaten, heyecanın bitmesiyle birlikte ilişkinin de bitmesi gayet normal bir durumdur.
salome
yapilabilecek en hayirli davranistir; aldatmayi-aldatilmayi engeller, yeni heyecanlara yelken acmanizi saglar, hayata farkli bir perspektiften bakmaniza vesile olur (yeni erkek-kadin, yeni bakis acisi), degisik pozisyonlar-sureler-boyutlar-derinlik tecrube etmenize izin verir. insan omru 30 yil degil ki iliskide heyecan bitince devam edesin binbir caba. "who is next?" ay! "next".
calamitycans
sonu olmayan hadisedir. bulunacak yeni sevgili basta heyecan verecek ondan da sıkılınacaktır. sonra yenisi, bir yenisi daha diye devam eder bu iş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol