birinin eski sevgilisine aşık olmak

bb
günümüzde aşık olduğumuz hemen hemen herkes birinin eski sevgilisi olduğuna göre hepimizin yaptığı şeydir.
artemisia
bu yanlışa(!) düşmemek için 0 km sevgili arıyorum diye ilan verip beklemek elzemdir zira daha önce kimseyle birlikte olmamış ve dolayısıyla başka birinin eski sevgilisi olma sıfatını almamış kişileri bulmak günümüzde pek de kolay olmayacaktır. köy yerlerini denemek tavsiye olunur.
elma sekeriiii
herkes birinin eski sevgilisidir. kasmaya gerek yok. yeter ki arkada$ının dostunun eski sevgilisine sulanma yav$ama a$ık olma.

her $eyin bi adabı var.
alorarola
ilişkilerde türkçe de mantık içerisinde birisinin diye bir mantık yoktur. birisi dersen kendine açık vermiş olursun.

ebeveyne söylediğinizde kızım/oğlum kime aşık oldun? kim o birisi? şeklinde başlayan bir ton ahiret sorusu mahiyetinde sorular bombardımanına tutulmanız kaçınılmazdır.

ne diyorsun çoçuuum/evladım kim o birisi? sokakta mı düşüp kalkıyorsun sen? kim o bakayım ahmet mehmet fikret saffet? putperest misin uleyn?

eğer mantıklı bir gerekçe ile açıklanamadan birisi isminde ile gizli tutulan bir kişiliğe aşık olmaktaki durum birinin attığı öbürünün taptığı olan doğal olasılık mantığı haricinde, sırf birilerine ders vermek ya da işgüzarlık veyahut kasten fitnelik yapma gibi bireysel bir ego tatminkarlığı içerisinde olan kişilik belirtisi ise, olay tamamıyle karşılıklı da uygulanan gammazlık bile değil yüzde onbinler türü ibneliktir.

(bkz: zavalli)
sipsi
bu zavallı duruma düşmemek için güzel yada yakışıklı bulduğunuz bir çocuğun ailesine ’oğlunuza/kızınıza 20-30 yaş arasına geldiği zaman talip olacağım, lütfen o zamana kadar evden dışarı pek fazla çıkarmayın. sadece birinci derece akrabalarıyla bir araya gelebilsin. benden iyisini mi bulacaksınız ayol? anlayışınız için teşekkür ederim.’ denmelidir. anlayışlı ailenin güzel/yakışıklı evladı bu yaşa geldiğinde doya doya aşık olabilirsiniz artık.

(bkz: afiyet olsun)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol