moderatörlere başlık veya entry sildirmek

nekropsi
yazdığı konuda sağlam bilgi sahibi olmayan yazarlar sayesinde sözlüğe uğradığım günlerde gün başına bir iki kere yaptığım şeydir.
independence
moderatorler sipari$ uzerine ba$lik yahut entry silmezler.bu tabir sadece "kucuk daglari ben yarattim" havalarinda gezinen bireyin ego tatmin cali$masinin cumlelere yansimi$ halidir, ba$ka da bir $ey degildir.

moderatorler sadece kendilerine bildirilen yahut kendilerinin inceledikleri ba$liklari & entryleri sozluk konsepti ile kar$ila$tirirlar, olmamasi gereken bir $eyse ba$ligi yahut entryi silerler.bu tamami ile kendi insiyatifleri dogrultusunda geli$en bir durumdur.kimsenin "$unu sil bunu yaz onu tut" turu mesajlarini kaale almazlar, aksine bu ve turevi mesajlari genelde yollayanin elinde patlatirlar.
goetica
moderatorlere mesaj atıp "$u $u ba$lık veya $u id’li entryde bir hata var, bir bakar mısınız aslında $öyle olmalıydı" türü bir uyarıyla moderatör bireyin gerekli ara$tırmayı yaptıktan sonra silmesi veya silmemesi durumudur lakin "$$$ bak $u yanlı$ istemiyorum ben öyle bi$ey ne bu, hemen sil yoksa dava ederim" gibi giri$imler muhtemelen elde patlayacaktır, silinen de muhtemelen ba$ka bir $ey olacaktır..
nekropsi
beraber bir seyleri paylastigimiz su sözlük ortaminda, daha kaliteli ve daha verimli bilgi akisinin saglanmasina katki amaciyla yeni nesil bir yazar olarak, degerli moderatörlerden çok nazik bir dil kullanarak talep ettigim seylerdir. moderatörler bunun taniklaridirlar. bunun niye bu kadar derin psikolojik çözümlemelere girme zahmetine konu oldugunu tabi anlayabilmis degilim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol