assassin s creed

uyuz oglan
ubisoftun yeni cıkmasını dortgozle beklenen oyunu. prince of persia nın gelistirilmis hali fakat o seriyle bi alakası yok. videolarından anlasıldıı gibi super otesi grafiklere ve gercekcilige sahip oyun. 2007 nin son aylarında cıkacakmıs. bekliyoruz bakalım...
dreamcatcher
konusu isminden de anlaşılacağı gibi suikasttir. hitman tarzı bir oyun ama prince of persia’ya az benzerliği yok değil. amaç verilen görevi yerine getirip 9 kurbanı öldürmek. binalara tırmanmalar (ki neredeyse her yere tırmanılabiliyor), ordan buraya atlamalar zıplamalar, bazı mekanlarda geçen türkçe konuşmalar oyunu çok çok zevkli hale getiriyor.

spoiler: oyun bitmiyor.
mitili
sürekli aynı mekanlardan geçirip aynı binalara tırmandırarak kendini tekrarlaması dışında kötü bir yönü yok bu oyunun. oynaması çok keyifli, arada bir türkçe konuşuyor amcalar falan. imkan olsa ailecek oynardık ama 9 bilgisayar var sadece evde, oynayamıyoruz. o derece gönül verdik bu oyuna. saçmaladım.
eldrun
bu oyunda ati kartların desteklediği direct x10.1 ile daha yüksek fps’lerde daha güzel grafikler görülüyordu. ama nvidia kendini aşıp yapımcı ubisoft’a tonla para verip oyunun directx 10.1 desteğini kaldırtmıştır çıkarılan bir patch ile. tabi patch’i yüklemeyip 10.1 keyfi süren ati kullanıcıları az değildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol