otobüste kusmak

amygdala
ozellikle terminalden bir sosisli alip yedi iseniz ve ustune inatla o yirmi sayfayi okuduysaniz basiniza gelmesi muhtemel olay.
amygdala
yan koltuk teyzesinin "iiyyyhh" cigrislariyla ortamdan kacmaya calismasi olmazsa ayni eyleme katilmasi ile sonuclanan hadise.
cekirdek
salak salak tipler meraktan senin cikardigin mamule kendi istekleriyle bakarlar sonra da"iiyyy" derler. "niye salak misin niye baktin "derim ben de. isin garibi ben kusmuktan igrenmem.niye sizce sevgili bilgi sozluk sakinleri?
death in babylon
fizyolojik olarak su sekilde duhur etmektedir olay.kulak arac icerisindeki surekli basinc degisikliginden dolayi dengeyi saglamaya calismaktadir.buna karsilik goz yakin bolgelere odaklanarak az hareket ettirilirse bu beyinde bir karisikliga neden olur.bunun sonucunda da kusma refleksi uyanir.

kusmayi onlemek icin ya goz uzaklara odaklanmali ya da gecen otomobilleri sayma gibi bir isle ugrasilmalidir en kesim cozum ise bir antiemetik almaktir.

(bkz: bilgi sozluk saglik rehberi)
faten
kesınlıgı bılınmeyen kulaktan kulaga dolasan bır efsaneye gore ,bir grup ogrenci sabah evde menemen yapıp siyah bır posete koyarlar ,aralarından bırı bakkaldan ıkı tane ekmek alır ve otobuse bınerler ,aralarından bırı mıdesının bulandıgını ıfade eder yuksek bır sesle ,butun gozlerın onların uzerınde emın olduktan sonra ,sıyah posete sozde istifra eder ,daha sonra ,dur ne cıkarmıssın bı bakalım denir ve menemene bakılır ,aa lezzetlıye benzıyor tadı nasıl acaba dıye konusulurken ,bir adım geride duran ekmeklı genc sahneye cıkar ve bende ekmek var ,yıyelım der ,ve orada menemen mılletın korkunc bakısları altında mıdeye ındırılır..
sirinsem gunahim ne
siyah poşet+menemen olayı ilk defa 1983 yılı kasım ayında denizli-istanbul seferini yapmakta olan pamukkale seyahat otobüsünde denenmiştir.muavin "napıyorsunuz a.. k.." demiştir ve sonra kaptan şöfore seslenmiştir.hemen kenara çekilen otobüsten aşşağı atılan kafadarlar ilk önce güzel bir sopa yemiştir,akabinde yolda kalmışlardır.yolcuların korkunç bakışlarının asıl sebebi de budur.
bu olayın bu şekilde duyulmasının sebebi ise kafadarların dayak yemeyi gururlarına yedirememiş olması ve hikayeyi çarpıtmasıdır.
(bkz: gizli tarih)
cinderella man
kusanla birlikte diğer yolcularıda kusturacak ve otobüs personelinden güler yüz altında yenmeyecek küfürün kalmayacağını müjdeleyen eylemdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol