modemin yerini sürekli değiştiren şerefsiz komşu

sepulturk
diğer komşularını düşünmeden bilinçsiz şekilde hareket eden komşudur. siz güzel güzel komşunuzun internetinden kablosuz bazda faydalanıyorsunuzdur falat modem sahibi komşu şerefsizlik yapıp mütemadiyen modemin yerini değiştirir. siz de kucağınızda bilgisayarınız oda oda gezmektesinizdir. bir d ebu başlıkta ayrıca irdelenmesi gereken hangi komşunun şerefsiz olduğudur. sonuçta siz de modem sahibi komşunun komşusunuzdur.
dccl
şerefsiz komşu pozisyonunda olan ben için gayet makul davranış biçimi. hadi bağlantıma giriyorsun sorgusuz sualsiz e be adam neden sömürüyorsun bağlantıyı. diğer irdelenmesi gereken ise kablosuz bağlantı için aldığın notebooka o kadar para veriyorsunda ayda bilmem nekadar para vermeyemi gocunuyorsun dedirtirler bu bünyeye.
angelus
kendi internet bağlantısının etinden, sütünden ve yününden faydalanan komşularından bihaber olan komşudur. bilse hiç yapar mı bu tip saygısızlıklar allasen.
dccl
wireless baglantiya sifre koyan ve her seferinde daha şerefsiz komşu tarafından şifre nin kırılması ile ilahllah edip wireless’ı kapatan kişilikdir. ve hatta o kadar şerefsizdir ki bu komşu parasını ödediği bağlantı yüzünden şerefsiz olarak adlandırılabilmekdedir.
artemisia
hem şerefsizdir hem de gerizekalı, zira bir türlü şifre koyamamıştır bağlantısına, ve her türlü filmdi kitaptı indirilmek suretiyle cezalandırılmalıdır gerizekalılığı, ve sonraki ay 400 ytl fatura ödettirerek aklı başına getirilmelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol