taksim purple

steroid
dönmesin diye binaları sıkı sıkı tuttuğum bir anda girdiğimiz bir gariban disco.
"abi sizi accip manitalı bi mekana götürücem, müzik on numara boş çıkmayız ama önce bi patlamam lazım zaten orda buluruz hele bi gidelim.." diyen arkadaşlara inanmayın patlıcan gibi gidip bamya gibi çıkarsınız.
giriş 10 kağıt. ilk bira beleş falan. 02.00den önce gitmeyin. dj club çaldığına kendini inandırmış da alakası yok. 1,5-2 saat ritim zerre değişmeden parça atlıyor. anca 04.00den sonra sarıyor. tarlabaşı sakinleri olduğunu öğrendiğimiz figügaranlar kahvesindan fırlamış gibi duran bilumum genç kız ve saplar oranın çalışanıymış, müşteri çekme amacıyla bildikleri bir iki figürü yılmadan sergiliyorlar. arada bir kafayı açma amaçlı kapının önüne çıktığınızda overdose a girmiş köpüren lavuklarla karşılaşabilirsiniz. saat başı sigara molalarıyla 06.00’ya kadar dans edince torbacılar patladığınızı sanıp yanaşmıyolar fazla.
neyse, sonuçta eminönü güvercinleri gibi kafamı öne arkaya oynatmak dışında çılgınlaşamadım, beni açmadı. 99’da bar fly’a 15 kaada girdiğinizi düşünürseniz, şu dakikada tükürse ağzından testesteron çıkaran bir asker olarak adam olana fazla bile diyorum, işin içinden çıkıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol