sex shop reklam kağıdı dağıtan adamlar

darklord
orda, burda, $urda heryerde kar$iniza cikan ve ellerindeki minik kagitlari gozunuze sokan insanlardir. genc kiz, ya$li kadin, coluk cocuk demeden herkezin eline tutu$turmaya cali$irlar bu i$in de bir etigi olmasi gerekliligini du$undurur.
reddy
bu azginlik ve pervasizlikla yakinda tuzel kisilikleriyle uyumlu bir sekilde,bu kagitlari gotumuze sokmayi denemeleri muhtemeldir.
imgoindeeperunderground
eline tutusturacak kimseyi bulamadiklarnda araba sileceklerine sikistirmak suretiyle rahatsizlik vermeyi surdururler. internet gibi bir olgu hayatimizdayken hala kimin eline tutusturulacak sex shop kagidina ihtiyac duydugu ve bunun hangi muhtesem pazarlama dahisinden ciktigi esas sorudur. olmasa iyi olurdu ama varlar bu durumda bir kac yuz bin agac daha ziyan olur, bir kac kisi daha eline tutusturulan kagida hic bakmadan atar iste. olan budur.
sukela
bırakın sex shop broşürünü, istanbul’da erkek güzellik merkezi broşürleri bile bayanlara verilmez. yani en azından bir bayan tarafından özellikle es geçildiğini farkettim.ki bilirsiniz istanbul’da istiklal’de yürüyüp broşür sahibi olmamak imkansız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol