atm şifresini tersten girince polisin gelmesi

melankomik
son zamanlarda forward maillerle dolaşan bir şehir efsanesi. biri bizi soymak istediğinde şifremizi tersten girip polisi çağırıyoruz, polis de hırsıza istiklal marşını tersten okutuyormuş. (yetişmesi için zaten helikopterle ya da uçakla gelmesi lazım)

duydum ki buna inananlar da varmış.

(bkz: birakaaallaaesen)

artemisia
bankaların kullanıcılarına büyük hizmeti, her boyayı boyadığımız, refah içinde yaşadığımı şu günlerde güvenlik konusunda da ne kadar aşmış olduğumuzun ve nihayet fıstıki yeşili de boyadığımızın göstergesidir. ayrıca şifreyi çaprazlama girince atm’nin kenarlarından dev maşalar çıkıp hırsızı yakalamaktadır. ve hatta söz konusu sıkıntı hırsızdan değil de sadece ruhunuz daralmışsa bir de yandan girmeyi deneyin zira atm’nin alt boşluğundan dansöz çıkmaktadır, biraz balık etlidir ama iyi oynar.
bb
atm şifreniz yerine herhangi bir 4 haneli sayı yazarsanız, kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz. ancak ödeme dışında bir işlem yapmaya çalışırsanız, bankamatik kartınızı yutacaktır.

(bkz: gereksiz bilgi yoktur)
chavez
atm şifresini tersten girince hatalı şifre ekranı gelir. üç kere tersten girerseniz, kartınızı artık polis bile kurtaramaz.
onurdogu
(bkz: hadi len) sırasıyla bir karakter doğru bir karakter yanlış girince de benim telefona mesaj geliyo, anında ordayım, aman bi yere kaybolmayın, bekleyin gelene kadar haa.
sukela
o kadar çok forwardlandı ki, artık bilmeyen hırsız da kalmamıştır heralde...

- şş sesini çıkarma! ver ver, söyle şifreni, ben girerim!
- ee.. şey 8791
- bak sen! tersi olmasın sakın bu?
- yok valla şey..
- sıs!! lan o kadar da derler şifrenizi doğum tarihi yapmayın diye..
- ya ben öle..
- 31 yaşındaymış denyo..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol