cennette tanga giyen hurilere sarkmak

kagit ucak
-anaa re$it olum hurilere bak!
-gel gidip elleyelim abi, zaten bele$ degil mi burda..
-gorevli : size 1 gunluk cehennemde hucre cezasi, burdan gelin.
-yapmaa abii senin de gozun var, baksana hatuna..
-gorevli : biz de emir kuluyuz be abi, hadi gelin.
independence
bir $ekilde hayatin son buldu.

yetmedi, megerse gunahlarin da sifirmi$ hatta o kadar cok sevabin varmi$ ki cennete gittin.

yo yo bu da yetmedi.

cennete gittiginde bir de ne gordun? tum huriler tanga giymi$.g string cennette gunah kapsamina girdigi icin g string giymeye kalkan huriler direk cehenneme yollanmi$lar, ortada tanga giyen hurilerden ba$ka bir $ey yok.

e yetti mi?

yoo.dur hele.

zaten dogu$tan fanatiksin sapiklik ve libidonun arza yukselmesi konusunda.hurilerin tanga giymesi keser mi seni hic? sacmalama.tabiki hayir.

gittin bir de onlara asildin.

ne olduysa sonra oldu zaten.baktilar ki hesaplarda bir kari$iklik meydana gelmi$, hayatinin son bulmasina daha seneler var.eh yanli$ hesap bagdat’tan doner hesabi seni yine dunyaya yolladilar.sen de bir nevi cennet kompedani gibi geldin burda bu detaylari bizimle payla$tin.

bilemedigim konu $u yalniz.eger iyi i$ cikarsa cennette, tekstil sektorumuz oraya yonelsin.bakarsin tekstil sanayisinde devrim yaratiriz.
dccl
paçalı don giymiş huriye sarkmaktantansa daha tercih edilebilir durum madem cennete gitmişim zaten hurileri benim için var orda hiç de bir sakıncası yok zannımca.
tayfa75
hayalinde cennet ile yüksek kaldirimi karistiran insan eylemi.

yasamda yegane emeli huriler ve ya nuriler olan kisinin, inandigi cenneti bu vaziyette gormesi, kendisine ahiretlik odun , komur, dogalgaz vs. yatırımı olarak donecektir zannimca. zira huri ya da nuri duduklemek icin ibadet ediyorsa kişi, ya da yasaminda yaptigi iyiliklere bedel boyle bir hayal kuruyorsa, cennetlikten ziyade mangallik odun komuru olur ancak. tabii din olgusunun ahlak anlayisini yanlis yorumlamiyorsak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol