15 ağustos 2007 manisa orman yangını

newsted35
manisa-izmir karayolu üzerinde bir piknik alanında başlayan yangın izmir’e doğru ilerlemekte.su ana kadar 3 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırılmış bulunuyor.ayrıca yangın dolayısıyla bornova başta olmak üzere oturduğum semt olan buca’ya kadar yoğun bir kül yağmuru başlamış durumda.bu yangın birbirine yakın yerlerde bir hafta içinde dördüncü ve en geniş alana yayılan yangındır.
independence
son dort gunde 5 kere ayni bolgede ba$layan yangin.son ba$layan yangin $u anda izmir’e degin ula$mi$, hatta bornova’yi tehdit eder durumda.bornova’ya ve kordon’a kul yagiyormu$.izmir belediyesinden izlimirlilere kirli hava uyarisi yapilmi$.orman bakani az once helikopterle bolgeye hareket etmi$.
alchoburn
izmir’in üzerine an itibarıyla kurum yağmaktaymış, orada yaşayan insanlarımız ve arkadaşlarımız için acil çözüm dileriz. umarız yangın mümkün olduğunca çabuk söndürülür ve ağaçlar yanmaktran kurtarılır.
newsted35
sorumlu yakalanmıştır.çiftçi olan bu arkadaş borçları yüzünden kardeşlerine "koyunları satalım,para lazım" teklifinde bulunmuş ve red yanıtı almıştır.bu beyinsiz arkadaşta "şu küçükbaşlar otlanacak yer bulamazsa bizde koyunları satarız" şeklinde bir düşünce sonucu orman(lar)ı yakmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol