emin çölaşan in hürriyetten kovulması

osilaskop
hürriyetin içindeki muhalif sesleri bastırma cabasının sonucu olarak dün akşam yaşanmış hadisedir..
kendisini bitim kadar sevmediğim halde ülkemiz medyasında bu kadar önemli bir yer edinebilmişbir gazetecinin muhalif yazıları sebebiyle bu kadar kolay işine son verilebileceğini görmüş olmam beni baya bi korkuttu..artık işbirlikciliğin bu kadarı bu iğrenç alış-veriş benim midemi bulandırdı..
emin çölaşan’ın 22 yıldır köşe yazarlığı yaptığı gazeteden elle tutulur bir nedene dahi dayandırılmadan kovulması kamuoyunun bu kadar gözüne sokarız kimsede bize bişey diyemez efeliğidir başkada bişey deil..
bu 5 yıl hepimize bir kez daha hayırlı uğurlu olsun efendim..
betterthan
emin colasanin mutemadiyen basina gelen ancak herseferinde geri donen olayi,anca bu seferki gerek izlenen yol itibariyle gerek ise haber verilme tarziyla tamamen mide bulandiricidir,gazeteciligi her daim tartisilir yapptigi cikislar her biseyi tartisilabilir ancak boyle sekilde gitmesinin sacmaligi asla tartisilamaz.
alchoburn
melih gökçek ’çocuklar topsuz, vatandaş dönersiz kaldı. ben de gelir kaynağımdan oldum. ankara’da bayrakları yarıya indireceğiz, çölaşan’a iyi emeklilikler diliyorum’ demiş,diyebilmiştir.
matrax
olaylara tek bir açıdan kanalize olmasından mütevellit çok takdir etmediğim,ama bekir coşkun ve oktay ekşinin hatırına aldığım hürriyet gazetesinde gözüme çarptıkça yazılarını okuduğum yazar...
mossa
son yazısında bir dergiden bahsetmişti,hatırlarsanız. ve o dergi hakkında açılan başlığa "kapakta ki chp nin altı oku da size girsin" benzeri birşey söylemiştim.

vazgeçtim.

ikisini geri alıyor ve yeni sahipleri aydın doğan ve i melih gökcek ’e yolluyorum.
güle güle kullanmaları dileğiyle..

(edit: #633053 bu da bahsettiğim entry)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol