limon sözlük

mitili
isminin ekşisözlüğü çağrıştırdığı yadsınamaz bir gerçek olan sözlük.donanım haber üyeleri tarafından kurulduğu belli olsun diye almayı düşündüğümüz ve anketimize koyduğumuz turuncusözlük ismini almamıza engel olan zihniyete buradan şunu söylemek isterim:
amerikalıların bir lafı vardır bildin mi?

(#143) kaptan pasa | 3/8/2007 17:31 ~ |

ismi cagri$tiriyormu$.
esrakesh
tekrar açılmış. ne ara oldum ama bilmiyorum bir ara üye olmuşum buraya bana şu duygu dolu maili göndermişler:

"bir limon sozluk vardi hatirliyorsan. bir ara kapandi acildi falan bir suru sey.. belki bundan sogudun, belki de o yillardir bekledigin sozluk seni sonunda yazari olarak kabul etti ve limon senin icin misyonunu tamamladi. ne fark eder ki? bu mail’in gittgi tum alicilar icin tek farketmeyen konu da bu belki de. simdilerde bir yerlere cekip gitmis herkes. hadi itiraf edelim, bir ara eglenmistik limon’da. 2007’nin boyle bir yaz gunu kurulmustu limon, seninle nerede yollarimiz kesisti o da ayri bir muamma. ne olursa olsun artik yeri saglam ama sen olmadiktan sonra bir seyler biraz eksik sanki.

hadi bu maili simdi kopyala ve limon sozluk basliginda gec dalgani, veya bir adim ilerisinde, yeni sozlugunde. ama ne olursa olsun limon sozluk’te bir baslangic yaptigini ve su an bu mail’in yazilmasinin bile bir sebebi oldugunu unutma. su an limon icin ne dusunuyor olursan ol bizim icin her zaman degerliydin, oyle de olacaksin. geri donmeni tabi ki isteriz ama artk "limon sozluk ile beklemeden sozluk yazari olma firsati karsinizda!" formati bir anlam ifade etmiyor biliyoruz. acik mektup mu? bekleyip gorecegiz. "

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol