formamı geri ver

vardium
http://www.formamigeriver.com adresinden ulaşabilen ve milli takımız ortadan kırmızı bantlı klasik formasını geri isteyenlerin imza kampanyası. an itibariyle 51.000 imza toplanmış.

işte açıklaması :
bir zamanlar yeşil sahalarda bize ay-yıldızlılar denirdi. tıpkı italyanlara gökmavililer, brezilyalılara sambacılar ve almanlara panzerler dendiği gibi. çünkü formalarımızın göğsünde uzun bir bant ve içinde ay-yıldız vardı. şekli tamamen bize özgüydü ve dünyada benzeri yoktu. bu forma futbolumuzun başarısız sonuçlar aldığı yılların sorumlusu seçilerek adeta canlı canlı tarihe gömüldü.

bugün giydiğimiz standart formayı, kırmızı-beyaz renk kullanan herhangi bir ülke de giyebilir. biz göğsünde ayyıldız bantı olan klasik formamızın milli takımımızın alametifarikasi olduğuna inanıyoruz. 250 bin kişilik katılımla milli takımımızın, 2008 avrupa şampiyonası’ndan başlayarak, tüm karşılaşmalarda güncelleştirilmiş yeni klasik ay-yıldızlı formayla mücadele etmesini istiyoruz.

formamızı geri istiyoruz.
alchoburn
dünyadaki en manidar formalardan biri, sponsor şirketlerin her yerde eşini görebileceğiniz basit formaları için satılmıştır. belki çok güzel görünmeyebilir veya demode durabilir bazılarına göre, ama bu, bizim formamızdır.
sudkaido
yeridne bir davranis,bencede o forma bize özgü birsey olmustu artik.bu arada sitenin tasarimi beni benden aldi,minesweeper benzeri minicik karelere tikladikca katilimcilarin isimleri görünmekte.
takdir ettim.
nick nicki nickince
dizayn olarak müthiş yapılmış site. "imza" verdikçe arkadaki fon kırmızılaşıyor ve sanırım amaçlardıkalrı 250,000 sayısına ulaşınca arkası olduğu gibi kırmızı olacak. düşünenin aklına sağlık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol