sevgiliyi mini etek giymesi yonunde tesvik etmek

emotionalparanoia
sevgilisini güzel ve seksi görmek istiyen her erkek yapar bunu.ama gülü sev dikenine atla sözünden dolayıdır ki kıskanma ve bu güzelligi baskalarıyla paylasma soz konusudur,geniş olmak lazımdır.
kekec
böle birşey yapanın sevgisi şüphe uyandırır bende. sadece o kızdan faydalanmaya bakarzira insan sevdiğini paylaşamaz ve kıskanır...
anavarza1940
ev içinde yapılıyor olması durumunda hoş karşılanabilecek bir hadiseyken, yapıldığı yer dış mekan olduğunda böyle bir eğilimi olan kişi hakkında derin sorgulamalara girilmesi gerekir...

konu ile ilgili olabileceğini düşündüğüm bir husus;
(bkz: teşvik primi)
the cascinian
erkeğin bu kadar geniş mezhepli olması bir sonraki aşamada sevgilisini hiç kimseden kıskanmayacağı sonuçlarını çıkartabilir.
hafif meşrep sevgili modeli için bu son derece iyi bir durumdur.
normal bir kız/bayan/hanımefendi vb. için durum biraz sıkıntılı olur diye düşünüyorum. zira erkek hiç kıskanmıyorsa ne kadar değer veriyordur tartışılır.
velhasıl ı kelam; şahsi düşüncem benim bünyeme ters bir durum olduğu aşikar.
atacamadesert
mini etek giymek hatun kişi için teşvik, prim, yüreklendirme, cesaretlendirme, ne güzel yakıştı şeklinde beğeni belirtme, kim tutar seni şeklinde gaza getirme gerektirmeyen bir aktivitedir. nasıl ki bir kadın bir erkeğin düşük bel pantolon giymesi için teşvik etmiyorsa kadının eteğinin boyu donunun rengi yok donunun şekli sadece o anda kendini nasıl hissettiğiyle alakalıdır!

yanında mini etekli kadın gezdiren adam ne demek ya!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol