manisa kırkağaç jandarma komando eğitim alayi

steroid
6. jandarma komando eğitim alayı komutanlığı dır.
normal eğitim dönemi 75 gün olup piyangonun bana vurması sonucu 82 gün geçirdiğim ve evelsi gün terkettiğim acemi birliğidir.
87/2 tertibin eğitiminin aşırı sıcaklardan dolayı aksadığı iddası sonucu eğitim 1 hafta uzatılmıştır. +54 derece sıcaklıkta güneş altında spor ve koşu yapılması sonucu 150 kişi revire kaldırılmıştır. olayın denetleme haftasına denk gelmesi itibariyle mevzu kayıtlara besin zehirlenmesi olarak geçmiştir.
eğitimi güneydoğuda en az 6-7 yıl geçirmiş özel harekatçı uzmanlar vermektedir. bunların da bir kısmı rdm dir. türkiye çapındaki eğitim birlikleri arasında eğitim birincisidir.
karizmanın kralı tabur komutanlarındadır. 8 jandarma bölüğü 8 de komando bölüğünden oluşmaktadır. eskiden sadece komando alayı olduğundan jandarma bölüklerine de komando eğitimi verilmektedir. bölüklerde zihinsel engellilerden 46r raporlulara, gaspçısından robocop dediğimiz baştan aşşağı platin takılı insanlara kadar her tür acemiye rastlamak mümkündür. atışı ve sporu iyi olanlar, intikale çıkanlar, vukuatsız olanlar uzmanların gözdesidir, yeminden sonrada çarşıya her türlü çıkarlar. su sıkıntısı yoktur, fakat devrecilik olduğu için kantinlerde sorun yaşanabilir. kantinler ironik bir biçimde eğitim saatinde açık istirahat saatinde kapalıdır. yiyecek bazında sadece bisküvi satılır ayrıca acemiye soğuk kola yasaktır.alayda nakit para geçmez, girişde aldığınız kartla alışveriş yapılır. koşu max. 12 dk.da 2400 metre, spor; min. 35 şınav 7 barfix 35 mekik korkulukta yürüme, 10 metre tarzan merdiveni, 10 metre ipe tırmanma 40 metre kadar da ördek yürüyüşü 50 metre sürünme 50 metre ayı yürüyüşüdür çoğu zaman bu rakamların önemli miktarda üstüne çıkılır. bir dönemde 4 intikal yapılır. mesafeyi sorarsanız 6 km derler ama sonradan dağdaki eğitimlerle beraber tam tesisat 50 km yürüdüğünüzü öğrenirsiniz.
kahvaltı 40 gram reçel veya bal+1 yumurta bazen yarım salatalık tır. öğlen yemek sağlam çıkar. akşam yemeğide öğlendekilerin benzerleridir. bol bol yer değiştirme olduğundan hırsızlığı önlemenin en iyi yolu değerli hiçbir şey götürmemektir. meslek seçiminde sadece soğuk mezeci, aşçı, şöför ve müzisyen alınır. hasta olup revire çıkarsanız daha şikayetlerinizi bitirmeden kıçınıza iğneyi yiyeceğinizi bilin. yatak istirahati alırsanız 14 iğneden 35 iğneye kadar çıkabiliyor bu sayı. sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaç varsa acemilik boyunca yetecek kadar götürüp revirciye teslim edin. heryerden gelen var ama genelde 1 tertip acemileri batıdan 2 ve 3 tertip doğudan 4 tertipte karadenizden alınıyor. haziranda bile zatürre olanlar olduğundan 1 ve 4 tertiple gelmek pek akıl karı değildir. güneydoğudaki terör bölgelerinde çarşıya çıkılmadığı için bi yolunu bulup çarşıyı kitlerler genelde. psikolojik açıdan zorlansanız dahi ne başkasına ne de kendinize karşı şiddete başvurmayın. abisi doğuda asker olanlar hariç herkesin dağıtımı istisnasız doğu ve güneydoğu ya yapılıyor.
okuma yazması olmayandan tikky lere kadar herkes geldi bitirdi. bi şekilde geçiyor.
kırkağaç a düşen torunlara selamlar..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol