uludağ limonata

alchoburn
uludağ gazoz’dan sonra ikinci bir efsane olarak nitelendirebileceğim, şimdilik sadece 500 ml’lik şişelerde satılan uludağ harikası.

işin acaibi, şekerli içecekleri tükettiğiniz sırada damağınızda kalan ve sustana o his bu merette olmuyor, su gibi de serinletiyor...


(bkz: adamlar yapmış)
max
uludağ gazoz un ürettiği limonlu içecek.bildiğin limonata.kesinlikle müthiş birşey.her ne kadar pastanelerdeki limonata ile kapışamasada piyasada başka bir alternatifi bulunmayan içecek.iyi düşünülmüş.gayet başarılı...
mademoiselle carole
ilk once 50 cl lik pet sisede cikarildi.
sonra 33 cl lik pet sise,
sonra 1 lt lik pet sise,
sonra gene 33 cl. cam sise,
ve en sonunda da 33 cl aluminyum kutu!

emin olun hepsi de yok satiyor! bu kadar tutulacagini tahmin edemediler.
enfes bir icecek, enfes.
imphotep
önceleri bir yudumluk 33cl’lik ambalajı beni uyuz etmiştir.üstelik 1ytl olması gariptir. "lan ben bundan 5 tane içerim" diye içimden geçirmeme sebep olmuştur.
neyse ki litrelik ambalajı gayet lezizdir.hem doyurur,hem ferahlatır.yaz günlerinin güzel dostu.
efsane kola,efseane gazoz,efsane limonata..ne güzelsin uludağ..
independence
bu ba$likta bu icecek hakkinda yazilanlari okudum da acaba ben ba$ka bir $ey mi ictim $imdi diye $i$enin uzerine yeniden baktim.e uludag limonata yaziyordu, cakma uludag miydi bu o zaman neydi?

ne tadi tat, ne lezzeti lezzet, uludag firmasinin en buyuk fiyaskosu desem yeridir.uzerinde uludag yazmasa tang’in limon aromalisini doldurmu$lar bir $i$eye, uzerine basmi$lar $ekeri diyecegim ama uludag yaziyor uzerinde i$te.

hic begenmedim ve bunu sirf muhalefet olsun diye soylemiyorum kesinikle.
independence
daha once itin gotune sokup cikartir nitelikte bir $eyler yazmi$im bu urun hakkinda, ancak benden sonra yazilanlarin hemen hepsi bu icecegi goklere cikartir nitelikteymi$.

vardir bunca insanin bir bildigi dedim, denyoluk ben de anla$ilan dedim yeniden denedim.ya arkada$ o zaman bizim markette var bir denyoluk, bozuk mal satiyor ya da benim agzim yuzum birbirine kari$mi$, hicbir $eyin tadini alamaz olmu$um.

yeniden denedigimde de bir fark yok.bildigin tang’in icerisine vermi$ler $ekeri bol miktarda, sonra $i$elemi$ler sati$a sunmu$lar.ba$ka bir $ey anlamadim ben bu icecekten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol