yazarların entryler yolu ile kavga etmesi

nihilist
ya simdi bunu yazmıcaktım ama hayır illa yazmam gerek dedim; lan burası sozluk adı ustunde sozluk iste geyikte icerse ciddi seylerde icerse en nihayetinde her sey bir bilgi kırıntısı iceriyor, ole olması gerekiyor en azınan. ha ama bunu anlamamıs kendini bilgi forum’da zanneden bazı gelismemis yasam formları da yok degil; bunlar bi yandan devrimci zihniyet ile birbirine laf gecirerek yaptıkları isi ote bir is olarak lanse ederek iki yuzlu bir pislik icerisinde parıldadıklarını sanıyorlar. unutulan ise herkesin kendi kadar beyinsiz olmadıgı gercegi; yani bu sizofrenik pislik her yonu ile ayan beyan gozukuyor, fark ediliyor.

muhalif olmak, bir seyi elstirmek farklı bir birine amacısız ve gayesizce ozellikle birebir sahız belirterek laf gecirmek ayrı seydir. iki arasında yuz bin milyon adet fark bulunmakla beraber, bu iki kavramın birbirine karıstırılması gayet vahimdir.

sonuc olarak elimizde an be an kalitesizlesen bir ortam mevct; ha bunları yazmak bana mı kaldı?

elbet kaldı zira artık ayrn iciyorum sozlugu okurken zehirlenmemek icin; cunku okuduklarım birseyler ifade eden bir amacı olan seylerden ziyade dun geldim bugun bir sey yapayımda herkes beni tanısın tarzı zıplamalıkalr oluyor. ha bunlar kaliteli bi sekilde yapılsa yine cocuk ugrasmıs tarzında bir yakalsım sergilenebilir ama yapılanlar o denli samimiytesiz o denli iki yuzlu ve o denli anlamdan yoksunki bu sekilde bile takdir gorumuyor.

sozun ozu; fark edilme ihityacı duyan sozlukculerin devrimci ve farklı adı altında yaptıkları eletiyorum tarzındaki iki yuzlu satasmaları ve bu zokayı yutan diger sozlukculerin cevap yarısı yuzunden forum okur hale geldik...
elchi
sözlüğün formatına aykırıdır, yasaktır, yapılmamalıdır.
bildiğin ayıptır işte, daha ne söyleyeyim ben sana ya?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol