entry silmek

armour
sözlük içinde zaman zaman yazdıklarınız/fikirleriniz kimilerinin hoşuna gitmez.
houston üzerinden yapılan tahriklere rağmen yazdığınızın/fikirlerinizin arkasında durmayı seçerseniz, kimseye yağdanlık olmayacağınızı ortaya koyarsınız ki bu durumda da bu şahıslara kendi yağdanlıklarını hatırlatmış olursunuz.[#700552]
bu durumda da bu şahısların önceden -bazı- bilgiçlerin başlıklarına yazdığı entryleri sildiğini görmek, fikirlerinizde sizi yanıltmadığını anlamak keyifli olur sizin için.
angelus
zaman zaman, sıklıkla, çokca zaman olabilen bi hadisedir. hayır o değil de bazısı sırf kendi entrylerini silerken kimileri de böyle bi çok yazarın entrysini silebiliyor ki biz onları naçizane kınıyoruz ve laflar hazırlıyoruz. evet.
angelus
son zamanlarda sıklıkla gerçekleşen bir eylemdir. özellikle bilgi sözlük yönetimi’nin yapmaktan zerre beis duymadığı bir olaydır. zira kendileri psikopat ruhlu obsesif bireylerdir ve bazıları da yüksekten ölesiye korkar. buna mukabil bir diğer korkuları da bu entry silme hadisesinin kademe atlayıp entry ile birlikte entrynin oluşmasını sağlayan yazarın da silinmesidir. o zaman çok üzülürler, ama çok uzun sürmez bu üzüntüleri, iki yudum kola içme zamanı kadardır. derler ki sonra "e kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok..." derler bunu evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol