youtube kurup da takip etmeyen yavşak sahipleri

ali biberon
paranın akımına kapılmış, sonradan görmedirler. dinimize, dilimize, ırkımıza- dinlerine, dillerine, ırklarına küfredilen bir sistemin neden kontrol edilmediğini bir internet kullanıcısı nasıl olur da merak etmez? kim ki bunlar, annemize, kız kardeşimize, allah’ımıza, kitabımıza, atatürk’ümüze küfretsinler? videolar yayınlasınlar. olayları nedir bunların? götü boklu 3 tane arkadaşın kurduğu site, zevkten öte küfre hitap ediyor. o değil, kendi insamı savunayım diyorum bu yavşak tiplere karşı, e onlar da yorumlarda birbirlerine anne-avrat sövüyorlar.

her neyse, youtube’u kurup, amacının dışında hitap etmeye bırakan ve bu sistemi kontrol etmeyen zihniyetlerin beyinlerine balgam atayım.
emotionalparanoia
youtube dünya genelinde nerdeyse en ünlü site olmustur.ve milyonları aşkın guest ve üyeler dahil kullanıcısı vardır.videoları,yorumları takip etmek o sitenin olanaklarını dolduruyor.kontrol edilerek konulması gerektiğini düşünen bilgic yazarlarımız için o site 3 güne cökerdi.olması gerektiği gibi sistemde ilerleyen bir sitedir youtube.bunların dısında kasıtlı bir hareket olmayıp sırası gelince siliniyor bu tip videolar.[porno icerikli,ahlak dışı,ülke karsıtı,bölücü..]
dccl
milyon dolarlara sahip yavşaklardır kendileri. para saymakdan vakit bulup da ali biberonun eleştirisini yerine getirmek için ayaklandıkları söylenmekdedir google kulislerinde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol