çirkin kızların yakışıklı adamlarla olması

gecmisi olmayan yazar
çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır tezine inanan erkeklerin yapacağı hatalar zinciridir.hele bide ilişkide bulunulduysa kız sülük gibi yapışır evlenmek zorunda kalınabilir.
tetik
temel reisteki deniz cadısı ile super man’in sevgili olması gibi çizgi filmlerde bile şaşkınlıkla karşılaşılabilecek bir durum
most wanted duygu
zekaya deger veren ya da maneviyata apayri bir bakisi olan duygusal erkeklerin ozel hayatiyla ilgili olan durum.mevzunun diger bir yonu de seytan tüyü dedikleri geyikte gizlidir.cirkin kizlarin bazilari cok ballidir.konusmasiyla ya da fikirleriyle ön plana cikip buyuk baligi kaparlar.


kendime not:güzin abla misin lan sen!!!??kapa ceneni.
blinn
o tamamen erkegin zevkine kalmis bir durumdur. size cirkin gelen kiz onun gozunde dunyalar guzeli olabilir.onemli olan ciftlerin disaridan nasil gorundukleri degil yasadiklari iliskidir.
id est
olay şudur. yakışıklı eleman güzel kıza hastadır. içi erimektedir lakin götü de uçuklamaktadır; "lan bana siktir çekerse rezil olurum." diyerekten, "nasıl olsa uçarak kabul eder" anlayışıyla çirkin hatuna asılması akabinde ortaya çıkan sonuçtur. muhtemelen güzel kızların çirkin erkeklerle çıkmasının sebebi de aynıdır. halbuki biraz medeni cesaretleri olsa davul dengi dengine çalacaktır ama insanoğlu işte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol