sözlükte yazacak başlık bulamamak

urban f
(bkz: aramaya inanmak)
not: sol frame in üst tarafında ara butonuna bi tıklayın bakalım kafanızdaki konuyla alakalı neler yazılmış , amerikayı tekrar keşfetmenize gerek yok...
edit: hiç bulamadınız ukde doldurun efendim...
urban f
alın size fikir : illa cerden çöpten entry mi gireceksin baslik bulamadiysaniz, deyimler ve atasözleri sözlüğünden seçmece ya yorumlayarak ya da copy paste ile vaktiniz varsa sözlüğe ekleyin ,öğrenin öğretin..
hika
yeni bilgiç olmuş birinin "amanin bilgiç oldum bari rahat rahat bir entry gireyim" demesi fakat kafasına göre bir başlık bulamamasıdır.
elma sekeriiii
bir yazar olarak login olursunuz sözlüge, bakarsiniz bu gunkü ba$liklara kim neler yazmi$tir diye.dikkatinizi cok celbeden ya da sizin düsüncenize cok aykiri dusen veyahut sizi anlatan bir konu ya da entry yoksa hic bir$ey yazaniz gelmez.her $eyde bir fikir beyan edeyim,deliler gibi yazayim ben de inancimi anlatayim herkes beni anlasin derdiniz yoktur . en cok enterese edn konular hakkinda ya da sözlügün ihtiyaci oldugunu dü$ünedügünüz bir konuda yazarsiniz, gerisi okumaya kalmi$tir. çömezlik dönemlerinizde afedersiniz her b.ka bir bkz verme derdiniz kalmaz.heves yoktur eskisi gibi.olgunluk dönemidir belki de bu.

aynen bu gun benim bu ba$ligi gorup kendimi ifade etme istegimde oldugu gibi, ve her ba$liga bir bkz eklemeyecegim gibi...

(bkz: sozlukte yazacak olan bir elma $ekeriiii bulamamak)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol