kadın milletinin popo fetisizmi

ederleziavela
yapılan anketler, isvicreli bilim adamları ve kişisel gözlemlerim sonucu vardığım bir kanı.

erkek milletinin popo fetisizminden tek farkı kıl faktoru olsa gerek.zira nedendir bilinmez birçok yurdum hatunu bir erkekte ilk baktıgınız ya da en begendiğiniz yer neresi diye sorulsa " popo, yani bilindiği adı ile göt demekteler.

- kız rendelenmemiş kaşar
- ne var kız tangasını satan bilge
- pipican’ın poposu çok seksiiii
- ay evet kız aynı brad pitt

ulan neresi seksi, bildiğin kıl yumağı.


nys
bir diğer örneğide benimdir. çocukken herkesin gözlerinden önce poposuna bakardım. bununlamı kalırdım? asla... analiz yapardım, hemde kişilik analizi. koca popolar, küçük popolular, derli toplu popolular falan diye başlardım analize.. bunun poposu şöyle kişiliğide böyledir diye.. sonra sohbet ederken benziyor mu benzemiyor mu diye düşünmeye başlardım hatta düşünmekle kalmaz dostum özkan’ın ayak takıntısı olduğundan analize beraber devam ederdik. hiç yanılmamıştık.. yıllar geçti ayrıldık ve tek başıma kaldıracağım bir sorumluluk olmadığını farkettim.. artık geçti.. çok ama çok büyüdüm!

ben küçükken, çok küçükken böyleydim...
deus ex machina
bende de böyle bir şey var. ve genellikle kadın poposuna karşı.

şaka şaka, sadece bakmakla yetiniyorum. ama napiyim kadın poposu daha güzel arkadaş. ondan ziyade daha çeşitli, daha yorumlanabilir falan filan. sonuç olarak kadınların popolarını kesiyorum evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol