cambaza bak

comengineer
dünya servetinin yüzde 90 nını elinde bulunduran "elit kadro" her daim çatışmalar oluşturup , ana amaçlarını gizlemekte ve "sessiz,derinden" adımlarla hedeflerine doğru ilerlemekteler.

ee ne de olsa prensipleri " ordo ab chao" "kaostan düzen doğar"

1970 darbesiyle bir kaos oluşturdular ve düzen getirdiler.

1980 darbesinin öncesinde bir kaos , darbeyle susturma ve ardından yeni bir düzen

1998 darbesinin şartlarını yine onlar belirledi.düşman "şeriatçılardı".gerekli metaryalleri hemen hazırladılar:" aczimendiler, fadime şahin ,ali kalkancı,erbakanın lafları ,ağzından kaçırması(!), " sonra bir düzen. ki bu düzen aynı zamanda akp gibi bir partinin ülkenin başına getirilmesini öngördü.zira ülkede kaos oluşturanlar halkın nasıl tepki vereceğini de iyi ölçmüşlerdi.

akp başa geldikten sonra ab ye yakınlaşmaya başladı.fakat abd bundan rahatsız oldu.özelleştirmeden yana olanlar biranda özelleştirme karşıtı kesildi.özelleştirmedeki sorumsuzluklar, kemal unakıtan beyanatları ve "doğan medyasının iri puntolu başlıkları " yeni bir kaosun habercisiydi.ardından "mitingler" düzenlendi.gariptir ki ab den fon alan çydd mitinglerin baş sponsorlarından biriydi , mitinglerde atatürkçülük anlayışının kabul edemeyeceği "edip akbayram" sahne aldı."atatürkü sevmeyen" bir ozanın şiirleri çalındı ,"türk bayrağı" da malzeme yapılarak ,"bayrak asmayan ülkeyi sevmiyor" denilerek kutuplaşmanın dozu arttırılıp bayrağın değerine halel getirildi.

öbür yandan da "mayınlar,bombalar" patlamaya başladır.gariptir seçimden hemen sonra bu bombalar "suspus" oldu.dtp lilerle mhp liler tokalaştı vs. vs.

ortada bir "cambaza bak oyunu" var.ipteki cambaz kimi zaman şeriatçı,kimi zaman laikçi , kimi zaman terörist...gösteriyi tertipleyenlerse "elitler ve uşakları".bizlere cambazı seyrettirip cebimizi soyuyorlar ve her geçen gün "sirklerini" büyütüyorlar...

cihanmusul
eskiden cambaza bak oyunu vardı...yankesiciler cambaza bak cambaza bak diye bağırırken ellerini milletin cebine daldırıp soyarlardı...şimdiyse cambaz öldü diyerek milleti cambazın başına toplayıp ceplerini soymuyolar evlerini soyuyolar.velhasılı türkiye de palyonçoların oyunları türlü çeşitlerde karşımıza çıkar...yankesiciler ise bellidir.amaçları da kendi kantlarında uçan türkiye nin kanatlarını kırmaktır...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol