sigara icerken gözleri kismak

0 /
zenana
karizmatik,cool bi insanım ben,öyle bi bakarım ki içinizi deler bakışlarım deme yöntemidir.hoş yok mudur karizma çabası içinde olmayıp yine de bu eylemi gerçekleştiren?tabi ki vardır.onlar tanım dışıdır tenzih ederim diyerek bu gereksiz entrymi bitirmeyi bi borç bilirim.
downinahole
adamı insanlığından soğutur böyle tipler.hiç bir zaman kendileri olamayacaklardır.doğal olarak doğallıkla hiç alakaları yoktur...
katatoni
dünyayı kurtarmış üstüne sigara yakmış sanki dedirten insan modelidir.
gözleriyle ben kurtardım ulan bu dünyayı demek istemektedir.
madeline
sigara içmek ne kadar zararlı olsada ,sigara içme eylemini izlenebilir hale getiren durumdur.özellikle içen kişinin parmakları inceyse.soğuk havada dışarıda it gibi titrerken tüm dış etkenleri boşvermişçesine gözlerini kısarak sigarasından derin bir nefes çekmesi insanı bitirir, nefes tutar duruma düşürebilir izleyeni.
redcrow
böyle en az 7.5 tane kız tavlamışımdır. kahve içiyorum kendi halimde gelip seks teklif ediyolar durduk yere. "neyimden etkilendin bacım" diye soruyorum, " ,"sigaradan nefes çekerken gözlerinizi kısmanızdan" diyolar. iyi o zaman gidip sevişelim diyorum, gidiyoruz eve tam sevişecez uyanıyorum. hep burda kalıyo siktimin rüyası. birgün getiricem sonunu ama ne zaman..(bkz: atıyorum mütamadiyen)
puppeeter
-----asiri derecede sosyal mesaj icermektedir----

bir aksamüstü sahilde günes batarken denizin ustundeki yansimalarda kendini bulurcasina, hafif esen melteme karsi sarkilardaki cingene kizlarini kiskandirarak saclarini savurur ve bir nefes daha ceker sigarasindan kisi; gözleri kamasir bu rahsan karsinda. cogu zaman " bos zamanlarinizda ne yapiyorsunuz? " sorusuna cevaptir "gözlerimi kisarak sigara icerim ben".

bunu yapan, yaparak cevresine özendiren insan hayatin kontrastini zikip barakada kacak et satimi yapan serefsizdir. nitekim uzun süreli sigra iciminde bulunan bünyenin kisacak bi organi kalmayacaktir.
independence
dumani gotunden cikartirken kisiliyordur o gozler.bak dikkat edin sigaradan bir nefes cektikten sonra gozleri kisilan adamin agzindan duman cikmaz, ama oturdugu yere bakin efil efil dumandir orasi agri dagi zirvesi gibi.sozde karizma yapar pezevenk.
janisbaby
gelecekte eroinman olunacağının göstergesidir.
edit: her sigara kullanan bu entry ye eksi versin evet, ama gerçeklerden kaçılmaz.
akhillius
sigaranın vermiş olduğu haz içinde hafif gözleri kısıp uzaklara doğru manidar manidar bakmak olsa gerek. ya da hakikaten duman kaçmıştır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol