kızların ayakları kokmaz

freagl dreams
neredeyse hatasız bi savdır bu, erkekler bu tür şeyleri daha az önemsediklerinden olsa gerek ve kadınların daha açık ayakkabılar/terlikler tercih etmelerininde etkisi vardır. velakin kadın milletinin erkek milletinden çok daha hijyenik olduğu kabul edilmelidir. bu karşılıklı çekişmeyle geçiştirilebilecek bir şey değildir.
idiamin
azer bülbül’ün ilk karısından bısanma sebebiymiş.
bunu bir canlı yayında tuhaf bir sekilde dile getirmişti:
-esinizle neden ayrıldınız azer bey?
+medeni bir sekilde ayrıldık. bazı problemlerimiz vardı...
+ya bir kadının ayagı kokar mu yavv?
zikkiminkoku
tartışılır. vazgeçtim tartışılmaz. külliyen yalan. bacak kadar çocuktum komsumuzun 20 yasındaki kızının ayakları peynirli cips gibi kokardı. şimdi de soğanlı cips gibi kokuyo.olmasa daha iyi tabi.
mitili
- kız mı erkek mi bu lan?
+ koltukaltı kokuyosa erkektir. başı kokuyosa balıktır. osuruğu kokuyosa deniz atıdır. ama ayağını kokla, koku alamıyosan burnun tıkalıdır.
- yani?
+ ne bileyim lan ben, bilene sor.

rdm
android mi bu kızlar? nasıl kokmaz?

kızlar konusunda uçuk hayalleri olan erkeklere selam ederim. kızların ayakları tıpkı biz erkeklerin ki gibi le$ gibi kokar. sakın kimse kendini kandırmısın yoksa ömür boyu abazan olarak kalma tehlikesi var bu önermeye inanan arkada$ların. ayakları kokar kızların, terlerler, ne bilim erkeklere has gibi görünen bi çok fizyolojik özellikler kızları da bağlar. yoksa kromozomlarında ki fazladan bir x onları erkeklerden tamamiyle ayırmaz.

(bkz: xx)
(bkz: xy)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol