zayıflık

calamitycans
her sey çok iyidir en sonunda.. psikolojiniz,dış görüntünüz,özel hayatınız,iş hayatınız,insan ilişkileriniz...siz bile sasırırsınız bu kadar sorunsuzluğa; "acaba ben kendimi mutlu hissettiğimden mi her sey güzel geliyo bana" diye sorgulamaya baslarsınız. evet, mutlusunuzdur çünkü yeni bir benlik bulmussunuzdur o gittikten sonra, kendinizi ve başkalarını yiye yiye. önce bir kendini koyvermişlikle başlar, bir süre dağıtılır, sonra aynadaki görüntüden korkularak toparlanmaya karar verilir, arkadaslardan psikolojik destekler alınır. bir sabah "reset atılır" hayata en sonunda ve silinir gider hafızadan ne varsa onunla alakalı. hiç olmamıs gibidir, artık gelse de olmazdır,ne alakadır,niyedir,yenileri gelsindir.ama bir gün, daha önce kahve falından çıkan adam,sonra hayatınıza girip çıkan adam, en son piyangodan çıkıverir karsınıza. sizi öper. itiraz etmezsiniz,karşılık verirsiniz. işte budur "zayıflık".
salome
gorusmek istememek ama gorusmek icin delirmek, konusmak istememek ama konusmak icin yine delirmek. karsi karsiya asla gelmemeniz gerektigini bilirsiniz, mantik ya bu yolu bir, ama bir boka yaramaz, "gel" dediginde gideceksiniz nasilsa. "aptallara ozgudur zayiflik demeyecegim sanirim bir sure".
madeline
mesaj atar mesajına cevap vermessin ,aynı ortamda suratına bakmazsın,arar seni, kötü davranırsın,msnden silersin engellersin görmemek duymamak için,ama aklındadır,aslında seversin, hayatındaki varlığını da itiraf edemezsin kendine.diğer madeline öbürünü hep bastırır, hep döver ,susturur.işte budur zayıflık çatışan iki madelineden lanet olanın hep galip gelmesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol