6 ekim 2007 efes pilsen timberwolves maçı

sepulturk
haberini aylar öncesinden aldığımızdan beri içimizde hep kevin garnett’in takımdan ayrılma olsaılığı olduğu için "acaba" barındıran ve en sonunda bu acabalarımızı haklı çıkartan maç olmuştur. evet kevin garnett boston celtics ile anlaştığından istanbulda izleyemeyeceğiz ama bunun şöyle bir getirisi olabilir ki minnesota timberwolves’un şu anda ortalama üstü bir oyuncusu kalmamıştır. eğer o tarihr kadar adam gibi bir takviye yapmazlarsa efes pilsen’in minnesota’yı yenme ihtimali vardır.

peşinen edit: eğer gidecek insanlar çok olurs bir zirve düzenlenebilir.
sepulturk
merak edenler için minnesota timberwolves kadrosu.
http://www.nba.com/timberwolves/roster/

kimse kusura bakmasın da bu takım için hayvansal meblalar ödemenin hiç bir anlamı yok. evde paşa paşa tv’den izlerim. zirve mirve de yok.
zaugnakhaldun
minnesota’nın zayıf bir kadroya sahip olduğu, öte yandan efes pilsen’in bütün takım bir yana david blatt gibi efsane bir koça sahip olduğu (bkz: rusya milli takımı) düşünülecek olursa minnesota’nın üzülerek geri dönmesinin çok da olağanüstü olmayacağı maç

en ucuz biletler tükenmiş bu arada
zenana
her ne kadar timberwolves in kadrosu nba standartlarına göre tırt gözüksede efes pilsen henüz final four bile oynanamış bi avrupa takımıdır.yenebilecek güçte midir?evet.ama çok gaza gelmek manasız mıdır?oeh ona da evet!
sepulturk
bu akşam saat 20:30 itibariyle ntv’den canlı yayınyalanacak maçtır. ayrıca buna sadece tek günlük bir organizasyon olarak bakmamak gerekmektedir.

minnesota timberwolves yaklaşık 1 haftadır istanbuldadır ve bir çok sosyal kampanyaya katılmıştır. okullara yardımlara gitmişlerdir, işitme engelli çocuklara 1000 adet işitme cihazı hediye etmişlerdir ve bir çok kampanyaya katılmışlardır. e ama işin kaymağı bu maçtadır. belki bu senenin en dandik takımı gelmiştir türkiyeye ama sonuçta bir nba takımıdır.
angelus
muhterem valideniz "evladım bak dizi izliyoruz ama aaa" dediği vakit izleyemediğiniz bir maç olarak tarihin karanlık sayfalarındaki yerini alacak olan karşılaşmadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol