ankaralılar tatile çıksın

goetica
ankara’da gerçekle$en su kesintilerine melih gökçek’in süper çözümü.

"gökçek düzenlediği basın toplantısında ve katıldığı bir tv programında, su sıkıntısıyla ilgili eleştirileri yanıtladı. gökçek toplantıda, “belediye personelini iki aylık izne göndermeyi planlıyorum, bir kasaba nüfusu kadar insan ankara’dan ayrılır. vatandaşlarımız tatile çıksın. bir 50 bin 60 bin kişi bir süre ankara’dan ayrılsa biraz rahatlarız. annelerini babalarını ziyaret etseler fena mı olur” dedi."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7014012.asp

(bkz: ay$e tatile çıksın)
goetica
ayrıca bu süper açıklamadan sonra "ekmek bulamazlarsa pasta yesinler" tadında "su bulamazlarsa $arap içsinler" açıklaması da bekliyoruz sayın melih gökçek’ten.

butun belediye ba$kanları bu kadar yuksek hayalgucune sahip olsa turkiye neverland olur, masal ülkesi olur mutlu mesut ya$arız, o derece.
mossa
evet 6 yıldır boşa akan kırık su borusunu tamir ettirme lüzmu görmeyip sonra susuzluğa karşı alınmayan önlemi ’biz allah’ın bu kadar büyük bir felaket vericeğini öngörememiştik’diyerek cevaplayan ulu belediye ba$kanımızın su kesintilerine karşı bulduğu kutsal çözüm (!)
teselya
artık şaşırmadığım ve artık bu kadar lafa söze rağmen bu adam nasıl bir daha belediye başkanı olur kara kara düşündüğüm yok yok ne yapıp eder gene alır dediğim kişidir.belediye tapulu malıymış gibi türkiyenin en borçlu beldiyesine sahip,bu kadar borç nereye gidiyor diye sorsak susuzluktna kıvranıyoz biz alo desek paralar metroya gitti diyicek ama onunlada oy toplamayı amaçlıyıcağı için gelecek seçimlere yetiştireceğ,bu yüzden bütün planları bütün projeleri metroya akıtan susuz kalınca da ,bir çok ilgili tarafından biz dedik ama benim öncelim metro dediği için şu günleri susuz geçirdğimiz kişidir.vermiş olduğu çözüm aferdesiniz ama artık yuh diyicek hale getiren kişidir.sen bir büyükşehir belediyesi başkanısın bu yapılır mı millete diyesim yakasına yapışasım geliyor diye sık sık istek duyduğum kişidir.
abraxas
bu lafi ettikten sonra meshur melih gokcek gulusunu yaptigina adim gibi emin oldugum,yillardir belediye baskanligi yapmasina ragmen goz gore gore gelen kuraklik karsisinda careyi sulari kesip vatandasi tatile gondermekte bulmus varlik,canli.gerci dusunuyorum bizim saglik bakanimiz kene icin pantolonlarinizi corabinizin altina sokun demisti,ayni partiden i.melih.gokcek le kendisi..

kaydedelim e basmadan hemen onceki not:cok merak ettim lan su an nerde yol yapiyo melih gokcek..

basin toplantisini gordukten sonraki edit: harbiden de gulmus bunu soyledikten sonra..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol